Remedy VIP bileiden tunnelmointia ja kuvia

Kesälomaa viedään mun osalta viimeistä päivää, mutta se ei haittaa mua ollenkaan, koska tämä kesä on ollut niin hurjan hauska ja tapahtumarikas. Enpä muista, milloin olisi viimeksi sattunut ja tapahtunut näin urakalla. Hauskaa on ollut varmaan monen vuoden edestä. 

Tämä kesä ja sen tapahtumat kruunautuivat perjantaina  videopeliyhtiö Remedyn VIP bileillä, jonne suunnistimme Herra J:n kanssa. Bileissähän ei ollut pukukoodia ja koska kyseessä oli yhtiön 20 -vuotisjuhlat, päätimme täräyttää paikalle näyttävällä lookilla. Itse olin pukeutunut Lara Croft tyyliin ja Herra J otti hyvin haltuun Tom Cruisen roolin (Herra J tosin muistuttaa mielestäni Tom Cruisea ihan ilman mitään rooliakin 😀 )

Videopelibisnes on itselleni aika uusi tuttavuus, mutta jo näin yhdenkin illan aikana sain alasta kattavan infopaketin. Mielestäni on mielenkiintoista tutustua eri alojen tekijöihin ja oli mahtava kuunnella ihmisten menestystarinoita. Itseäni kiinnostaa tälläisetkin asiat fitnesin lisäksi, opiskelenhan itsekin liiketaloutta ammattikorkeakoulussa ja eri alojen tietämys kuuluu sitä kautta ihan yleissivistykseen. 

Kuitenkin takaisin bileisiin. Jokainen yksityiskohta oli suunniteltu viimeisen päälle. Kurvasimme paikalle taksilla ja meidät vastaanotti arvokkaan näköinen ovimies avaten taksin ovet ja hymyillen salaperäisesti. Jotenkin todella mystinen mies vanhojen elokuvien tyyliin 🙂

Pääsinpä kuvaan itse ison herran kanssa :)
Pääsinpä kuvaan itse ison herran kanssa 🙂

Ovella otettiin tervetuliaiskuvat vieraista ”mäntymetsikön” alla. Selvästi maastokuvioiset sortsit olivat juuri oikea valinta jo heti alusta päätellen 😉

remedy-videopeli-vip-bileet

remedy-vip-nyyssölä-pakarinen

Bileiden paikkana toimi neljäkerroksinen toimisto Espoossa. Jokainen kerros oli avoinna vieraille ja sieltä löytyikin kaikennäköistä puuhaa. Kiertelimme ihan innoissamme kerroksesta toiseen tutustuen Remedyn historiaan, juttelemalla ihmisille, kuuntelemalla pianonsoittajaa ulkolavalla, testaamalla yhtiön pelejä ja tietysti juomaa ja ruokaa riitti yllin kyllin. 

remedy-vip-bileet

Nautiskelua erillisellä ulkoalueella
Nautiskelua erillisellä ulkoalueella

remedy-vip-bileet

remedy-vip-bileet

Salaiset alueet oli rajattu asianmukaisella tavalla ;)
Salaiset alueet oli rajattu asianmukaisella tavalla 😉
Hymyn huulille sai hississä soiva musiikki - tunnelma oli kuin elokuvissa
Hymyn huulille sai hississä soiva musiikki – tunnelma oli kuin elokuvissa
Härkää, jättikatkarapuja, ribbsejä, kanaa, coleslowta ja maissia.
Härkää, jättikatkarapuja, ribbsejä, kanaa, coleslowta ja maissia.
Jälkiruoaksi suklaata :)
Jälkiruoaksi suklaata 🙂

remedy-vip-bileet

Ruokaosuutta jouduimme odottelemaan melkein kaksi tuntia, kun 350 ihmistä haki tarjottavia grilleistä, jotka kävivät kuumina ulkoilma-alueella. Näin fitness ihmisiä, kun molemmat olemme Herra J:n kanssa niin emme voineet olla kysymättä, paljonko lihaa vieraille oli varattu. Vastaus oli 200 kiloa! Siinä olisi muutaman viikon food prepin ainekset 😀

Olipa meillä myös pienet kuvaukset juhlien ohessa. Oli hauska päästä ammattilaisen kuvattavaksi tälläisessä tilaisuudessa. Otimme kuvia yhdessä ja erikseen ja kuvia saamme käsiimme pienellä viiveellä. 

fitnessmalli-kuvaukset

fitnessmalli-kuvaukset

 

Ilta päättyi huikeaan ilotulitukseen ja järjestetty kuljetus vei meidät jatkoille vielä muutamaksi tunniksi. Täytyy sanoa, että perjantainen ilta meni kyllä ehdottomasti kokemuksien kärkeen. Silloin, kun ottaa rennommin on mukavaa, että voi keskittyä täysin hauskanpitoon ja rentoutumiseen ja sen vuoksi tälläiset juhlat ovat ihan parhaita ja ainutlaatuisia kokemuksia ja tietysti myös seura tekee juhlan.

remedy-vip-bileet-nyyssölä 

Huomenna onkin aika palata arkisiin askareihin koulun merkeissä. Ainakin motivaatio on kohdillaan tälläiset juhlien ja ihmisten jälkeen. Syksy tuo tullessaan kaikkea mukavaa ja joulukuussa aloitan pt -koulutuksen. Tästä se lähtee matka kohti unelmia! 🙂 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta