Hauskanpitoa ja hyvää ruokaa

Ihanaa viikonloppua kaikille! 🙂 

Täällä ollaan oltu jo ajoissa hereillä ja istun itseasiassa tällä hetkellä junassa matkalla Tampereelle. Tiedossa on treenejä ja ajanvietettä oikein pätevässä seurassa. Tästä kerron teille ehkä huomenna lisää. 

Nyt on pikkujoulukausi kuumimmillaan ja vietimme myös oman työporukkani kanssa pikkujouluja eilen. 

Ohjelmassa oli ensin illallinen italialais -tyyppisessä Corleone -ravintolassa, jossa tilasin pasta-annoksen jättikatkaravun pyrstöillä. Oli kyllä erittäin hyvää ja voin lämpimästi suositella tätä ravintolaa kauppakeskus Kampin alakerrassa. 

corleone-menu

corleone-annos

corleone-viini

 

Illallisen jälkeen siirryimme Finlandia -talolle, jonne menimme katsomaan Suomi nauraa -stand upia. Mukana olivat muun muassa Jaakko Saariluoma, Heli Sutela ja Krisse Salminen. Heidän lisäkseen paikalla oli vielä neljä muuta koomikkoa ja kokonaisuudessaan näytös kesti melkein puoleen yöhön asti.

Lady in red :)
Lady in red 🙂

Olen ennenkin käynyt katsomassa stand upia ja tämäkään esitys ei pettänyt. Tuli naurettua vedet silmissä koko kolmen tunnin ajan. Maha kipeänä nauramisesta kömmin kotiin ja peiton alle ja uni tulikin samantien. 

Tänä viikonloppuna on tiedossa mukavaa tekemistä ja on ihanaa nähdä perhettä. Tälläiset pienetkin maisemanvaihdokset tekevät hyvää, vaikka vähän väsyttääkin. Näistä saa ihan älyttömästi energiaa tähän talven pimeyteen! 🙂

pauliinafitworld

3 vastausta artikkeliin “Hauskanpitoa ja hyvää ruokaa”

  1. Iso kiitos sinulle Pauliina, sun blogista ja elämänilosta oon saanu niin paljon treenimotivaatiota tähän syksyyn ja talven alkuun. Vaikutat niin mukavalta jalat maassa olevalta tyypiltä ja sun kirjoituksia on ilo lukea 🙂 Ei mulla mitään muuta sen kummempaa asiaa ollut, halusin vaan kiittää sua ja toivottaa kivaa joulun odotusta 😀 Jatka samaan malliin! 🙂

    • Oi kiitos paljon, ihana kuulla! 🙂 Kiitos samoin sinulle, ihanaa joulun odotusta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta