Punttimimmin jouluhaaste

Sain ihanalta Natalialta, eli Punttimimmiltä ihan parhaan jouluhaasteen, jossa pääsen vastailemaan jouluaiheisiin kysymyksiin ja muistelemaan menneitä jouluja! 🙂

 

Pidätkö joulusta? Miksi?
Pidän joulusta, tai oikeastaan voisi sanoa, että rakastan joulua. Joulu on itselleni juhlapyhistä se kaikista tärkein juhla ja pyrin panostamaan sen tunnelmaan ja onnistumiseen. Joulu on ollut aina itselleni erityinen juhla, koska silloin voi luvan kanssa rauhoittua nauttimaan hyvästä tunnelmasta perheen ja läheisten kanssa. Joulussa on jotakin taikaa.

Miten tahtoisit viettää joulusi? Kenen kanssa? Missä?
Tulen viettämään jouluni perinteisesti Tampereella perheeni luona. En kaipaa isoja juhlia tai kaikkia sukulaisia saman katon alle, vaan kaikista läheisimpien ihmisten seura riittää mulle. Mun yksi unelmista on viettää joulu joskus aivan pohjoisessa, jossa olisi ainakin puoli metriä lunta, pieni tönö keskellä metsää, jossa takkatuli roihuaa ja joulua on viettämässä joko kumppani tai oma perhe. Täällä etelämmässäkin toki pääsee tunnelmaan, mutta uskoisin, että joulun tunnelma oikein moninkertaistuisi lumisissa maisemissa.

Onko sinulla joulukalenteria? Minkälainen?
Haha on. Äitini osti minulle prinsessakalenterin. Kyllä, olen 23 -vuotias, mutta tälläiset asiat ihastuttavat minua edelleen 🙂

Onko sinulla pikkujouluja tiedossa?
Tämän vuoden pikkujoulut ovat jo oikeastaan juhlittu ja viimeisimpänä juhlittiin työpaikkani pikkujouluja hyvän ruoan ja stand upin merkeissä. Työporukkani pikkujouluista kerroin tässä postauksessa.

Pelkäsitkö pienenä joulupukkia?
Miten sattuikin tämä haaste juuri nyt! Sain viikonloppuna papaltani lahjan, joka on varmasti yksi elämäni ikimuistoisimmista lahjoista. Pappani oli polttanut cd -levylle lapsuuden jouluja ja muita muistoja vuosilta 94-96. Muistan kyllä, että pelkäsin aina joulupukkia, enkä suostunut istumaan joulupukin syliin ja cd:ltä näin, että tuijotin parrakasta pukkia silmät kauhusta suurina ja suu auki 🙂

Vanhoja VHS videoita cd-levylle poltettuna
Vanhoja VHS videoita cd-levylle poltettuna

Mikä on ensimmäinen muistamasi joulu?
Muistan hyvin tunnelmalliset joulut perheen ja isovanhempien kanssa. Lauloimme mummien kanssa joululauluja ja tanssimme ympäri taloa. Joulupukkia odotettiin koko päivä ja aina odotus palkittiin.

Missä vietät joulusi tänä vuonna?
Vietän joulun Tampereella vahempieni luona.

Oletko ollut tuhma vai kiltti tänä vuonna?
Sanoisin, että olen ollut itse vähän liiankin kiltti tänä vuonna. Voin hyvillä mielin rauhoittua joulun viettoon.

Mitä toivot eniten jouluksi?
Mun on vaikea mainita ainakaan mitään materiaalista asiaa. Olenkin useiden ystävien kanssa sopinut, ettemme osta toisillemme ollenkaan joululahjoja. Mielestäni lahjojen ostamattomuus on hieno ajatus. Toivon, että pystyn rentoutumaan kunnolla ja palaamaan arkeen uusin voimin joulun jälkeen.

Nimeä mieluisin jouluruokasi:
Mä olen aika kaikkiruokainen, mutta mun lempparit ovat kinkku, perunalaatikko ja joulutortut. Nam <3

Oletko kenties jo ostanut/saanut valmiiksi kaikki aikomasi lahjat?
Olen itse ostanut kaikki lahjat, joita olin aikeissakin ostaa. Saattaa olla, että itse saan muutaman lahjan, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa 😉

Mikä on sinun kaunein joululaulusi?
Niitä on montakin, mutta tässä mielestäni niitä kauneimpia.

 

 

 

Paras jouluaiheinen leffa?
Juuri tänään tunnelmoin joulua ja katsoin Napapiirin pikajuna -elokuvan. Toinen kestosuosikkini on Lumiukko, joka täytyy katsoa joka joulu. Kun Walking In The Air alkaa soimaan, saa olla aina tiukkana, ettei kyynel tipu silmäkulmasta 🙂 Kyllä, olen jouluisin ihan super herkkis. Joulupukki ja noitarumpu on myös super hauska! Mauri Kunnaksen piirtämiä hahmoja ei voita mikään! Onneksi vanhoja klassikoita näytetään edelleen aattoisin, eivätkä uudet elokuvat ole syrjäyttäneet vanhoja kokonaan.

Snowman 1

Paras joulumuisto? Parhaita joulumuistoja on useita, mutta parhaita ovat ne illan hetket, kun jouluruoat on syöty, ollaan käyty haudalla ja ollaan vain perheen kesken ja katsotaan Samu Sirkan joulutarinoita 🙂 Mua jännitti pienenä aina joulua edeltävänä yönä ja muistan, kun perhosia lenteli mahassa, kun mietin aattoa <3

Pauliina 2 v :)
Pauliina 2 v 🙂

Mitä joulussa odotat eniten?
Odotan eniten rentoutumista ja perheen näkemistä.

Minkälainen joulukuusi teillä on?
Vanhemmillani on ollut aina aito kuusi niin monen vuoden taakse, kuin muistan. Mikään ei voita oikean kuusen tuoksua. Mulla ei ole tällä hetkellä joulukuusta, mutta toivottavasti vanhemmillani tulee olemaan, niin pääsen nauttimaan siitä jouluna! Aiempina vuosina mulla on ollut oma muovikuusi ja tykkään aina pitää joulukuusen valoja päällä ja olla muuten pimeässä/hämärässä asunnossa. Vitsi sitä tunnelmaa, mikä siitä tulee! 🙂

Osallistutko salaiseen pikkujoululahjojen vaihtoon koulussa tai työpaikalla?
Sellaista ei ole tällä kertaa järjestetty työpaikallani 🙂

 

Haastan mukaan Ida Jeminan, Metallisydämen ja Health’s Kitchen kaiman. Jään innolla odottamaan haastettujen joulupostauksia 😉

pauliinafitworld

3 vastausta artikkeliin “Punttimimmin jouluhaaste”

    • Haha eikä, kyllä joulukalenteri pitää aina olla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta