Bikini International osanottajalistat julki

Syksyn SM -kilpailujen jälkeen onkin ollut hiljaista kilpailujen suhteen, kun vuoden suurimmat kilpailut on käyty ja tuntuu siltä, että kilpailijatkin pitävät matalaa profiilia.

Alkaako homma mennä siihen, että edes kilpailijat eivät viitsi hypettää samalla tavalla, kuin ennen, kun hyvinvointiurheilu nostaa päätään? Kukapa tietää.

Itse kuitenkin seuraan fitnessalan ja varsinkin bikini fitnesin tapahtumia ja uutisia ihan vuoden ympäri. Nyt kun olen rakennuskaudella, niin ei kieltämättä tee mieli esitellä sitä omaa persettä joka toisessa kuvassa, koska kroppa ei ole kisakunnossa, vaikka hyvässä kunnossa onkin. Jotain siinä pikkuhiljaa kiristyvässä vartalossa on, joka viehättää, vaikkei sitä ympärivuotisena kuntona voikaan olettaa pitävänsä.

Ensi vuonna, 3.-6. maaliskuuta järjestetään taas kerran Ohiossa, Kolumbuksessa Arnold Sports Festival, joka on varmasti vuoden arvostetuin kehonrakennuskilpailu. Tapahtumassa kilpailevatkin maailman parhaimmat huiput. Kehonrakennuksen lisäksi tapahtumassa kilpaillaan lukuisissa muissa urheilulajeissa, mutta keskityn Bikini Internationalin osanottajiin, jotka julkaistiin eilen.

Tässä kilpailussa kilpailevat siis ainoastaan ammattilaiskilpailijat, jotka on kutsuttu kilpailuun. Ammattiurheilijoille on suuri kunnia päästä mukaan kilpailemaan tähän kilpailuun ja olenkin seurannut silmä kovana ammattilaisten hehkutusta kilpailupaikoista. Näillä lavoilla ei enää niitä puolen vuoden treenareita nähdä 😉

 

Tässä osanottajalista kokonaisuudessaan bikinin osalta:

Narmin Assria

Sara Back

Christina Fjaere

Margret Gnarr

Adriana Hill

Janet Layug

Brandy Leaver

Courtney King

Stephanie Mahoe

Justine Munro

India Paulino

Michelle Sylvia

Angelica Teixeira

 

Suomen Sara Back on päässyt mukaan ja kilpailee todella kovassa seurassa. Näitä kilpailuja jonkin verran seuranneena suomalaisen kilpailijan on kuitenkin todella vaikea erottua edukseen näin kovassa joukossa ja mukana onkin monia omia kestosuosikkejani, joista ajattelin mainita muutaman ja joille toivon menestystä kilpailussa.

 

Narmin Assria

Instagram: missnarmin
Instagram: missnarmin

Californiasta kotoisin oleva Narmin  on kilpaillut ainakin 30:ssä kilpailussa uransa aikana. Narmin edustaa ns. ”kääpiösarjaa” ollessaan alle 160cm pitkä ja on saanut tehdä töitä kivutakseen maailman huipulle. Valitettava totuus kun nyt vain on, että myös näissä kilpailussa pidemmät kilpailijat ovat useammin niillä korkeimmilla sijoilla. Narmin on tehnyt hurjasti töitä ja saanut kehitettyä fysiikkansa todella upeaksi, kuten kuvista näkee. Yksi tämän hetken bikinin kuumimpia nimiä ja veikkaan paikkaa top 6:ssa.

Christina Fjaere

Instagram: christinasf_ifbbpro
Instagram: christinasf_ifbbpro

 

Christina on varmasti monen bikiniä seuraavan suosikkikilpailija varsinkin Pohjoismaissa. Norjalainen Christina onkin nähty kilpailemassa myös Nordic Pro:ssa, joka tosin ei mennyt täysin putkeen nyt syksyllä. Christina on treenannut lujaa ja määrätietoisesti ja uskon, että hän saa hiottua fysiikan kuntoon maaliskuuhun mennessä. Rakennehan hänellä on aivan uskomaton, joten onnistuneella dieetillä on varmasti mahdollisuuksia kärkijoukkoihin.

 

Janet Layug

Instgram: janetlayug
Instgram: janetlayug

Janet Layug on onnistunut tekemään sen, mitä moni muu ammattilaisbikinikilpailija ei ole, eli voittamaan Ashley Kaltwasserin tämän vuoden maaliskuussa Arnold Classic Australia kilpailussa. Itse pidän Janetin sähäkästä tyylistä ja fysiikka vain paranee kisasta toiseen. Häneltä voi varmasti odottaa paljon tässä kilpailussa.

 

Courtney King

Vasemmalla Courtney King (Instagramissa courtneykiing), keskellä Ashley ja oikealla Janet.
Vasemmalla Courtney King (Instagramissa courtneykiing), keskellä Ashley ja oikealla Janet.

Courtney King on ehdottomasti yksi nousevista nimistä. Hyvän rakenteen ja raikkaan lookin ansiosta mielestäni melkeinpä täydellinen bikinikilpailija. Yli 20 kilpailua amatöörinä ja ammattilaisena kolunnut nainen teki tänä vuonna kovan suorituksen sijoittuessaan Olympiassa kolmannelle sijalle vieressään Ashley ja Janet. Aivan super kova suoritus!

 

Stephanie Mahoe

Stephanie onkin näistä mun omista suosikeistani kaikista konkarein, kun takana on ainakin 40 kilpailua. Aivan uskomattomia määriä nämä ammattilaiskilpailijat ovat elämänsä aikana kisanneet ja usein ihan 2-4 vuoden aikana. Stephanie sijoittua Olympiassa 7:lle sijalle, mutta hänellä olisi varmasti mahdollisuuksia myös parempiin sijoituksiin, jos kaikki menee nappiin.

Instagram: stepmahoe
Instagram: stepmahoe

 

Tässä ovat omat suosikkini, mutta kilpailuun on toki tulossa myös muita kovia vastustajia, kuten Justine Munro ja India Paulino, joiden voisi olettaa myös olevan aivan kärkijoukoissa. Jos ei näistä naisista saa motivaatiota, niin ei sitten mistään! 🙂

 

pauliinafitworld

2 vastausta artikkeliin “Bikini International osanottajalistat julki”

  1. Minulla vähän särähtää tuo ”hyvinvointiurheilu” kun kuitenkin lieveilmiöitäkin on ollut havaitattavissa. 🙂 Kovassa tikissä nuo muijat, mutta jotenkin nousee vatsalaukun sisältö kurkkuun kun katsoo noita kiristyneitä silikonipalloja. Se ei taasen ole nättiä laisinkaan. :/

  2. Wau mitä naisia!ja kiitos kattavasta infosta!
    Sinä oot asian ytimessä ja bloggaat oikeassa portaalissa,tuntuu että nykyään täällä aiheet on monella kaukana fitistä tai fashionista😉 on leivontaohjetta,fiteneshaukkumista,vauva,sisustJuttuja,yhteiskuntapaasausta ynnä muuta aiheeseen liittymätöntä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta