JOULU

Mites siellä meni jouluaatto?

Itse hiljennyin eilen joulun viettoon ja en tullut blogiakaan päivittelemään. Mä saavuin myöhään keskiviikkoiltana Tampereelle vanhempien luo. Niin parasta päästä rentoutumaan läheisten kanssa. 

Mä olin pakannut mukaan vain parit treenivaatteet ja tarkoituksenani oli treenata ainakin muutamana päivänä nyt joulun pyhinä. Mun sisko ja teräsäiti (kyllä, kerron myöhemmin miksi), herättivät mut aamulla kymmeneltä puurolle ja lähdettiinkin kaikki yhdessä treenaamaan. 

Näiden eväiden voimalla lähdettiin treenaamaan aattoaamuna
Näiden eväiden voimalla lähdettiin treenaamaan aattoaamuna

Itse olin vielä täysin unessa, kun siskolla ja äitillä oli täysi vauhti päällä. Jos haluaa löytää vielä kärsimättömämmän ihmisen, kuin minä itse, niin ei tarvitse kauaa etsiä, oma äiti kun on sellainen 🙂 

Mulla oli vuorossa selkätreeni ja päätin näyttää äitille muutaman selkäliikkeen, ylätaljan ja alataljasoudun. Äitihän on super treenaaja ja käy erilaisissa lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kuntoa kohottavissa ohjatuissa treeneissä 6 kertaa viikossa. Mä kerroinkin joitakin aikoja sitten äitini laihdutusprojektista, jonka päätteeksi äiti on laihduttanut 22 kiloa. Kirjoitukseen pääset tästä

Oma äitini on sitä mieltä, että salille on turha mennä vain heiluttelemaan painoja ja viimeistään siinä vaiheessa heräsin unesta, kun äitini teki selkää samoilla painoilla, kuin minä itse ja saaden kohdistettua jännityksen oikeisiin paikkoihin, joka on varsinkin selkätreenin ensikertalaisille vaikeaa 🙂 Treeniohjelma lähti jo tilaukseen kun joku päivä alan tehdä tosissani pt-hommia. 

Tein oman treenini päätteeksi vielä vetoja tuossa laitteessa, jonka nimeä en nyt muista, mutta olipa mukava haastaa itseään pitkästä aikaa. Sitä on hiukan vaikeaa olla treenaamatta, kun viettää aikaa näin energisessä seurassa 😀

Treenin jälkeen päästiinkin jouluruokien kimppuun ja loppupäivä nautittiin ruoasta, herkuista ja rauhallisuudesta. Kävimme myös jouluaaton hartauksessa Pirkkalan vanhassa kirkossa, joka on tunnelmallinen pieni kirkko.

Tuollaiset pienet hetket pistävät miettimään omaa elämää ja ihmisiä ympärillä. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, mikä on oikeasti tärkeintä ja saako jokapäiväisessä elämässä niitä oikeita fiiliksiä ja vastakaikua ihmisiltä. Mun mielestä laatu korvaa määrän, kun puhutaan ihmissuhteista. 

Pieni osa joulun herkuista
Pieni osa joulun herkuista
Snapchat: pauliinafit
Snapchat: pauliinafit
Joulun tunnelmaa <3
Joulun tunnelmaa <3

Mulla on onneksi vapaata loppuviikko ja aionkin palata takaisin Helsinkiin vasta sunnuntaina. Tämän päivän rentoudun täysin ilman salia ja huomenna on tiedossa jalkapäivä numero kaksi. Ainakin energiaa riittää kaiken tämän syömisen ansiosta 😉 

Ihanaa joulupäivää kaikille lukijoilleni, muistakaa rentoutua ja syödä hyvin  <3 

pauliinafitworld

2 vastausta artikkeliin “JOULU”

  1. Oli kyl hyvä teksti ja video iha mahtava lisä. Hyvännäkönen selkä sul. 🙂

  2. Kuulostaapa mukavalta kun perheen kanssa pääsee salille. 🙂 Itelllä vähän eri tilanne. Mun joulu meni kyllä totaalisella levolla ja nyt vasta tänään pääsen treenaamaan. Ei meinaa malttaa mennä salille kun joitakin perheenjäseniä näkee harvoin. Lepokin tekee kuitenkin hyvää, mulla kun ei ole mitään lepoviikkoja pahemmin ohjelmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta