Vuoden 2016 tavoitteet

Voiko ihminen olla enää rentoutuneempi? 😀 

Viimeiset neljä päivää olen rentoutunut suoraan sanottuna neljän seinän sisällä, peiton alla, syöden hyvin, katsellen leffoja ja pelaillen hyvässä seurassa. Kotoa poistuttiin ainoastaan kauppaan täydentämään varastoja.

Mä olen kaivannut tälläistä täydellistä nollaamista vuoden 2015 kiireiden jälkeen ja oikeastaan olen vasta viime aikoina oppinut rentoutumaan kunnolla. Ihana lähteä uuteen vuoteen näin hyvällä ololla. Salikin on ollut pannassa tämän viikon ihan tarkoituksella. Treenit ehtii hyvin polkaista käyntiin tämän viikon aikana, joten en ota niistä mitään stressiä.

Pauliina-iphone

Mä olen vähentänyt paljon esimerkiksi somessa pyörimistä,  koska tuntuu, että pää on ihan tukossa siitä tietotulvasta. Ne hetket, jotka olen viettänyt kännykän äärellä näiden neljän päivän aikana, ovat yhden käden sormilla laskettavissa.

Lähinnä vain ihailen mun upouutta iPhonea, joka on ollut näin paljon kännykällä töitä tekevälle mahtava investointi! 🙂 Blogin kuvatkin tulevat jatkossa olemaan laadukkaampia paremman kameran ansiosta. 

Mulla on tälle vuodelle omaan henkiseen kasvuun, uraan ja urheiluun liittyviä tavoitteita ja tässä niistä tärkeimmät: 

Edetä uralla

Olen tullut siihen pisteeseen, että en koe nykyistä työtehtävääni enää haastavaksi ja sen vuoksi haluan edetä urallani vastuullisempiin tehtäviin. Vakuutusala ei muutenkaan ole täysin se oma juttu.

Edistää opintoja 

Tammikuussa alkavat mainonnan ja viestinnän opinnot, joihin suuntaudun. Odotan niitä innolla ja olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni myös opintojen suhteen.

Valmistua personal traineriksi

Mullahan alkaa tammikuun lopussa pt -koulutus, josta tulen kertomaan myös täällä blogissa. Tavoitteena on tietysti valmistua ja aikataulun mukaan se tapahtuu syyskuussa. Haluan päästä auttamaan ja inspiroimaan ihmisiä heidän tavoitteissaan. 

Matkustella

Oi että mä rakastan matkustelua! Vuosi 2015 oli pitkästä aikaa sellainen, etten ollut missään reissussa. Tänä vuonna aion tehdä siihen poikkeuksen ja tarkoituksena olisi viimeistään kesällä lähteä reissuun. 

pauliina-selfie-iphone

Nauttia elämästä

Haluan tehdä tänä vuonna entistä enemmän asioita, joista pidän ja antaa hetken viedä. Olen aika spontaani ja nopeasti innostuva ihminen ja haluan kokea uutta ja ihmeellistä. Ne voi olla ihan arkipäiväisiä asioita. 

Panostaa aikaan läheisten kanssa

Mulla on enemminkin muutamia hyviä ystäviä, kuin suuri kaverijoukko ja haluankin panostaa niihin tärkeimpiin ihmisiin myös tänä vuonna. 

Saavuttaa parhain kisakunto kilpailu-urallani

Mä olen huhtikuussa tahkonnut kehitystä vuoden ajan tähän kroppaan ja haluankin, että syksyn dieetin päätteeksi lavalla nähdään paras versio musta. Tällä kertaa kaikki osa-alueet ovat tasapainossa ja odotan innolla, millainen lopputulos on SM -karsinnoissa. 

Olla positiivinen, joka ikinen päivä

Mä pyrin muuttamaan mun ajatusmaailmaa positiiviseen suuntaan joka ikinen päivä ja olen huomannut, että olen sen ansiosta paljon onnellisempi ja stressaan vähemmän. Tiedän myös, että asiat kyllä järjestyvät ja kaikki loksahtaa paikoilleen omalla painollaan ja on turha sännätä sinne tänne päättömästi. En soimaa myöskään itseäni ja olen myös armollinen itselleni. 

pauliina-selfie-iphone

Niin kuin näistä mun tavoitteista huomaa, mun tavoitteena ei ole perhe-elämä, vaan itseni kehittäminen. Välillä sitä vähän kauhistuttaa, kun saman ikäisillä kavereilla alkaa olla jo lapsia ja omakotitaloa ja itse haluaa suunnata niitä energioita täysin päinvastaisiin asioihin. Jokainen on onneksi vapaa valitsemaan oman elämän suuntaviivat ja ainakin tällä hetkellä henkinen kasvu on mulle se painavin asia vaakakupissa. 

 

 

 

pauliinafitworld

2 vastausta artikkeliin “Vuoden 2016 tavoitteet”

  1. Kuulostaa hyviltä tavoitteilta ja tsemppiä niistä jokaiseen 🙂

    • Kiitos! 🙂 Ihanaa uutta vuotta myös sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta