Ensin ne nauraa ja sit ne kysyy miten sä teit sen

”Sä syöt aina tota kanaa ja riisiä!” 

Kuului tuntemattoman työkaverin kommentti tänään työpaikkaruokalassa. Ensin en oikein osannut suhtautua noinkin suorasukaisesti esitettyyn kommenttiin ja mietinkin hetken aikaa, onko se tarkoitettu hyvällä vai pahalla. Sen vuoksi naurahdinkin tuohon kommenttiin epämääräisesti  vastaten jotain ”Joo, näin oon tehnyt jo jonkin aikaa”. 

Pauliina-pakarinen

Pian keskustelu kuitenkin siirtyi siihen, että päädyin kertomaan lajin harrastamisesta ja SM pronssin voittamisesta. Juttelimme hetken myös ruokavaliosta ja muun muassa alkoholin käytöstä treenikaudella.

Lopuksi työkaveri kehaisi, että mun kroppa näyttää naiselliselta, vaikka onkin treenattu. Vaikka mä itse pidän aika lihaksikkaistakin naisvartaloista, niin itse haluan pysyä kohtuudessa oman kropan suhteen. Sen vuoksi bikini fitness sopii mulle lajiksi paremmin, kuin hyvin. 

pauliina-pakarinen

Mulla ei ole kauheasti tapana mainostaa lajini harrastamista, mutta ilmeisesti se seuraa mua, minne menenkin. Viime viikolla kauppajonossa takana seisova henkilö halusi välttämättä avata keskustelun mun korissa olevista maitorahkoista ja siitä keskustelu ajautui fitnesiin ja siinä kilpailemiseen. On hassua, että juuri niinä hetkinä kun mun ei todellakaan kiinnostaisi jauhaa fitnesiin liittyvistä asioista, niin ihmisiä kiinnostaa ne eniten 🙂 

pauliina-pakarinen

Ei siinä mitään, mä olen kyllä aina todella otettu, kun joku noteeraa mun harrastuksen jotenkin. Onhan se hienoa, jos joku voi inspiroitua mun tekemisistä ja nykyään sitä tuntuukin, että ihmiset ottavat tämän lajin harrastamisen enemmän tosissaan, kuin vaikkapa kolme vuotta sitten, kun aloitin kilpailemisen. 

Aluksi sain kuulla paljonkin vähättelyä ja arvostelua, joka ehkä osaltaan voi olla oma vikani. Olin hurahtanut lajiin ja olen toki edelleen, mutta nyt on hommassa järkeäkin mukana rutkasti enemmän. Toisaalta niinhän se yleensä menee, että kukaan ei usko sinuun, ennen kuin menestyt. Välillä tuntuu jopa siltä, että ihmiset saavat eniten mielihyvää toisten epäonnistumisista. Se vasta ilkeää onkin. Miten paljon enemmän meillä olisi menestyjiä, jos oltaisiin iloisia toisten saavutuksista. 

 

pauliinafitworld

3 vastausta artikkeliin “Ensin ne nauraa ja sit ne kysyy miten sä teit sen”

  1. ei muakaa kyllä huvittaisi kauppajonossa alkaa keskustelee, haha, toivottavasti ei ikinä tarviikaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta