Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Tätä viikonloppua olikin odotettu jo pitkään, kun lähdettiin hyvän ystäväni kanssa ”viihteelle” pitkästä aikaa. Me ollaan molemmat ihan vannoutuneita konemusiikin faneja ja kesällä oltiin niin Summer Soundeilla, kuin Weekend Festivaleillakin. Sitä haluaa nykyään panostaa erityisesti tälläisiin hienoihin tapahtumiin, kun ulkona ei tule käytyä niin usein.

Valmistauduimme iltaan mun luona, tai oikeastaan pääsimme lähtemään liikkeelle vasta puolen yön aikoihin. Meillä kun aika menee aina höpöttelyyn ja muuhun säheltämiseen. Seuraavalla kerralla sitten ajoissa liikkeelle 😀

Mä olen kuullut usein mun ystäviltä ja läheisiltä, että osaan meikata hyvin ja moni onkin jo pyytänyt, että voisin meikata heidätkin. Myös eräs tärkeä herra tietää mun intohimon meikkausharrastukseen ja sainkin joululahjaksi Anastasia Beverly Hillsin Creme Contour Kitin, jota ei tietämäni mukaan Suomesta saa ainakaan tuona Creme -versiona.

creme-contour-kit

Näitähän löytyy siis puuterimaisena ja creme -versiona. Mulla on noista kiteistä keskimmäinen sävy, joka on mun ihon sävylle aivan täydellinen. Mä olenkin nyt joulusta asti harjoitellut Contour Kitin käyttöä ja katsellut Youtube -videoita aiheesta. Yhdessä videossa sanottiin hyvin, että kasvot ovat kuin tyhjä taulupohja ilman contouria. Nyt kun olen jonkin aikaa panostanut korostuksiin ja varjostuksiin kasvoilla, en voisi olla enempää samaa mieltä asiasta.

Vähän on jo "käytön jälkiä" :)
Vähän on jo ”käytön jälkiä” 🙂

Mä pääsin eilen meikkaamaan ensimmäistä kertaa mun ystävän ja kieltämättä eka kerta jännitti aika tavalla. Olin kuitenkin todella yllättynyt, koska meikkaaminen oli itseasiassa paljon helmpompaa, kuin itselle tehtäessä, koska näen meikattavan kasvot helpommin joka puolelta. Mun ystävällä on vielä niin hyvä luusto kasvoilla, että löysin oikeat paikat meikeille samantien.

Kuva valmiista meikistä
Kuva valmiista meikistä

Mun mielestä meikissä on tärkeintä hyvin ja huolellisesti tehty meikkipohja. Saatan taputella juhlaimeikin pohjaa kasvoille jopa puoli tuntia. Käytän myös pohjustusvoidetta tai primeriä meikkivoiteen alla. Saa nähdä, jos sitä innostuisi oikein kunnolla harjoittelemaan eri meikkitekniikoita, niin voisin tehdä meikkivideoita/opastuksia teille lukijoille.

Oli kyllä hauska ilta pitkästä aikaa konemusiikin parissa, mutta täytyy sanoa, että eivät nämä reivit vetäneet vertoja kesän festareille. Niitä siis odotellessa! 🙂

image

pauliinafitworld

4 vastausta artikkeliin “Anastasia Beverly Hills Contour Kit”

  1. Aika kovassa käytössä ollut jos jouluna sen saanut 😀 Itsellä puuteriversio, mutta tuo kyllä houkuttelisi kanssa!

  2. ”Käytän myös pohjustusvoidetta tai primeriä meikkivoiteen alla.” Primer=pohjustusvoide?

    Ja ABH:n molempia kittejä saa kyllä Suomesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta