Täydellinen viikonloppu

Kuinka sinä tykkäät viettää viikonloppua?

Mä nautin näistä viikonlopuista, jolloin ei ole mitään pakollisia menoja ja voi viettää rentoa laatuaikaa läheisten kanssa. 

Mun unelma viikonloppuun kuuluu yleensä treeniä, päiväunia, leffoja, rentoutumista, ruoan laittoa, laatuaikaa miehen kanssa ja ystäviä. Mä tykkään kyllä super paljon myös olla sosiaalinen ja kiitää paikasta toiseen, mutta välillä sitä kaipaa ihan vain sitä olemista. 

Tää viikonloppu on nyt pitkästä aikaa sellainen ja aloitin sen rentoutumalla solariumissa. Paha tapa, tiedän, mutta tarkoituksena on hankkia vain pieni pohjaväri kevättä ja kesää varten. 

novelle-kesä-solarium

solarium-kevät

Perjantai-ilta meni ruoan laiton ja leffan parissa. Kokattiin ihan super herkullista lohipastaa tuoreesta lohesta ja katsottiin Spectre, joka on vain niin toimiva Bondi ja jonka voi hyvin katsoa uudelleen ja uudelleen.

lohipasta-herkkusienet

lohipasta-tuorepasta-ruoka

Tänään olisi tarkoitus mennä treenaamaan ja käväistä Go Expo messuilla hyvän ystävän kanssa, en malta odottaa!! 🙂 

Vastailin myös aiempien postauksien kommentteihin ja varsinkin ehkäisypostaukseen oli tullut paljon mielenkiintoisia kommentteja liittyen ehkäisyyn. Kannattaa käydä katsomassa Elämää Mirena hormonikierukan kanssa.

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta