Virallisesti yrittäjä!

Huiii, mikä fiilis!

Tänään, kun tulin kotiin, niin postiluukusta oli tupsahtanut kaksin kappalein kirjeitä verottajalta. Ne nyt ei ole yleensä niitä mukavimpia kirjeitä lueskella, mutta tällä kertaa hymy nousi kyllä korviin kirjeet avattuani! 🙂 Niissä nimittäin komeili mun ihka ensimmäinen ja oma Y-tunnus personal trainerin töitä varten. Mä pistin paperit menemään tuossa viikko, pari sitten ja sen jälkeen olen odottanut näitä kirjeitä, kun tiedän, että mun unelma on ihan todellista. Kyllä sitä vain tietää, kun on omalla alallaan.

Kaikista parhainta tässä työssä on auttaa ihmisiä ja nähdä se onnellisuus, joka ihmisessä lisääntyy joka päivä muutoksen edetessä. Mä haluan olla myös mun valmennuksissa henkisenä tukena, koska itse pidän sitä yhtenä tärkeimpänä asiana personal trainerin työssä. Niin pienetkin sanat ja asiat voi motivoida ihmistä niin paljon.

Mä otan tosiaan etävalmennettavia ja ihan oikeita ”fyysisiä” valmennettavia täältä pk-seudulta. Multa onnistuu valmennukset, yksittäiset ohjelmat ja saliohjaukset. Eli jos kaipaat apua elämänmuutokseen tai treenaria motivoimaan, niin kannattaa olla yhteydessä muhun sähköpostilla [email protected]. Mä teen kaikki mun valmennukset yksilöllisesti, vaikka olisikin kyseessä etävalmennus. Mä haluan myös, että mun valmennettavat syö monipuolisesti ja pyrin välttämään ruokavalioissa prosessoituja ruokia. Mitä puhtaampaa ja aidompaa ruokaa, sen parempi!

Hei muuten! Nyt kannattaa päivittää treenivaatekaappi kevättä ja kesää varten. Mä itse tiedän, miten ihanaa on, kun treenaa upo uusilla treenivaatteilla. Mulla ainakin motivaatio nousee kohisten, kun treenaan mukavissa ja kauniissa treenivaatteissa. Mä oonkin koonnut teille mun omia suosikkeja Biancaneven treenivaatteista ja joita itse yhdistelisin treeneissä. Biancaneven treenivaatteet on huippu laadukkaita.

 
 
 
*Postaus sisältää tuotelinkkejä
pauliinafitworld

5 vastausta artikkeliin “Virallisesti yrittäjä!”

  1. Vau! Onnea yrittäjyyteen! <3 olet saavuttanut monta unelmaa ja oot kyllä idoli! <3
    voitko kertoa paljon oot pitkä ja paljonko sun off paino ja kisapaino on?
    oot niin upee nyt…<3

    • Kiitos paljon! <3 Ja voi että miten hienoa kuulla tuollaista! Mä oon 166cm pitkä ja painan tällä hetkellä 65 kiloa. Viime kisapaino oli 53 kiloa. Syksyn kisoihin toivottavasti paino ei putoa alle 55 kilon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta