Huulten muotoilu hyaluronihapolla

Mä olen jo jonkin aikaa haaveillut huulten muotoilusta hyaluronihapolla. Niin kuin tiedätte, niin kauneus on mulle todella tärkeä asia, tai sanotaanko ennemminkin itsestään huolta pitäminen. Mä olen ollut aina tyytyväinen mun huuliin, mutta monia hyvin onnistuneita täytettyjä huulia nähneenä olin itsekin alkanut haaveilla niiden laitosta. Mua on häirinnyt se, että haluaisin huulissa olevan naisellista muotoa ilman, että niitä täytyy meikata täyteläisemmän näköiseksi. Jokin siinä vain myös on, että haluan korostaa etenkin niitä naisellisia puolia mun kasvoissa ja vartalossa.

Mulle tarjoutuikin eilen tilaisuus päästä laittamaan huulet kauneusklinikka Estetialla, joka sijaitsee Sanomatalossa aivan Helsingin keskustassa. Estetia käyttää täytehoidossaan Jalor Intense -nimistä puhdasta hyaluronihappoa, joka on ns. ”toisen sukupolven tuote”, eli hoidon kesto on pidempi, jopa 6-12 kuukautta. Kestoon vaikuttaa jonkin verran yksilölliset tekijät, kuten treenaus. Paljon treenaavilla täyteaineet tuppaavat häviämään nopeammin, koska hyaluronihappo häviää kasvoista normaalin aineenvaihdunnan mukana ja urheilevilla ihmisillä aineenvaihdunta ja hikoilu on kiivasta. Toivotaan, että mulla kestäis mahdollisimman pitkään, koska voin kertoa, että oon niin rakastunut näihin! <3

huultenmuotoilu-jalorintense-hyaluronihappo

Itse laitto oli oli suht nopeaa ja oikeastaan melkeinpä kivutonta puudutuksen ansiosta. Kaikista inhottavin vaihe oli, kun happoa laitettiin huuliin, koska se aiheutti kihelmöintiä. Mulle laitettiin huulet ”kanyylitekniikalla”, eli itse huuliin ei tehdä reikiä ollenkaan, vaan pienet reiät tehdään huulten yhtymäkohdista, joista täyteainetta sisältävä kanyyli työnnetään sisään.

Mulle tärkeää on huulten luonnollisuus ja kuulemma ankkahuulet saadaan ruiskuttamalla happoa huulten keskelle, joka tavallaan nostaa huulen ylös ja lopputulos on ”ankanhuulet”. Mulle laitettiin täyteainetta ylös ja alas molemmille puolille huulia. Tässä alla ennen ja jälkeen kuvat huulista! Kuvista huomaa, että mun toinen amorinkaari on ylempänä, kuin toinen ja hoidolla saatiin korjattua myös tuo epäsuhtaisuus! 🙂

huultenmuotoilu-estetia-hyaluronihappo
Ennen
1 päivä laitosta
1 päivä laitosta

Huulet vielä vähän turvottelee, joka on ihan normaalia ja viikon sisällä huulet tuosta vähän laskevat. Pystyn tekemään kaikkea normaalisti ja ennen kaikkea kyllä sitä vaan on paljon naisellisempi olo, kun on niin sanotusti huulet mintissä! 😀 Aivan varmasti menen muotoilemaan huulia uudelleen, kun näiden vaikutus lakkaa. Suosittelen lämpimästi!! 🙂

Nyt on helppo hymyillä! :)
Nyt on helppo hymyillä! 🙂
pauliinafitworld

10 vastausta artikkeliin “Huulten muotoilu hyaluronihapolla”

  • Ite tykkään tosi paljon ja se on pääasia! 🙂

 1. Tosi hyvännäköset huulet! Luonnolliset ja symmetriset 🙂 Itse oon kauheasti sen takia jännittänyt huulien täyttöä kun niitä ankka-huulia näkyy nykyisin niin paljon. Mutta hyvä pitää mielessä tuo paikka mistä ainakin saa hyvän lopputuloksen jos uskaltaudun lähteä hakemaan täytettä 🙂

  • Kyllä, tätä paikkaa voin suositella lämmöllä, olen edelleen ihan rakastunut näihin huuliin! 🙂

 2. Paljonko maksoi? Voisitko tehdä kysymys postausen ? niin, että lukijat saa kysyä ja sit kokoot kysymykset ja vastaat niihin erillisessä postauksessa?

  • Normaalisti ovat vähän päälle 300 euroa. Mä oonkin itseasiassa sellaisen tehnyt vähän aikaa sitten, mutta pidän mielessä, jos tekis taas sellaisen! 🙂

 3. Moikka! Haluaisin kysyä että koska sä urheilet niin paljon, niin kuinka nopeasti sulta sitten haihtui tää vaikutus? Tosi upeet oli!

  • Moikka! Mulla kestää hyvinä noin 4-6 kuukautta, mutta kuitenkin niihin jää vähän ettei ihan kokonaan katoa. Laittoväli yleensä pitenee mitä useammin käy laittamassa ja nyt mulle riittää hyvin pari kertaa vuodessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta