Kisadieetti aloitettu

Wuuhuu mikä fiilis! Mulla on tällä hetkellä motivaatio ihan huipussaan ja oikeastaan nyt onkin niin, että kisadieetti on laitettu käyntiin maanantaina ensimmäisellä aerobisella.

Mulla oli eilen 11 tunnin päivä töissä, mutta oon niin motivoitunut, että mun oli pakko päästä salille vielä töiden jälkeen. Kello näytti puolta yhdeksää, kun aloitin treenin. Tein olkapäät todella intensiivisesti, isoilla painoilla ja lyhyillä palautuksilla. 45 minuutin treenillä sain olkapäät kunnon pumppiin. Paljon tuota kauempaa ei hyvän salitreenin edes tarvitse kestää! Siitä sitten samantien nukkumaan. 

olkapäätreeni-pumppi

Mä käväisin maanantaina vaa’alla ja paino on suunnilleen 63,5. Viime kisapaino oli n.53-54 kiloa. Kisapainoa ei voi oikeastaan etukäteen ennustaa, mutta tietysti hyvä olisi, jos se olisi vähän korkeampi aina joka kisassa. ”Pudotettavaa” on siis sellaiset 7-8 kiloa, joka on hyvin mahdollista, kun dieetti alotetaan jo näin ajoissa ja edetään pikkuhiljaa. 

Tein treenit eilen City Gymillä, jossa teen myös ohjauksia!
Tein treenit eilen City Gymillä, jossa teen myös ohjauksia!

Kisavalmentaja suunnitelmat on hyvässä vauhdissa ja menen itseasiassa huomenna tapaamaan valmentajaehdokasta, jonka kanssa hommat on 99% varmaa. Kerron sitten heti kun saan varmistuksen asiaan, että kuka on kyseessä! 🙂 En malta odottaa tulevaa dieettiä ja kaiken uuden oivaltamista uuden valmentajan kanssa. On ihanaa, kun nyt saa lähteä dieetille niin, että joku toinen huolehtii suunnittelusta ja voin vain keskittyä toteuttamiseen. Onhan tässä tullutkin treenattua melkein vuosi omilla ohjeilla! 🙂 

 

pauliinafitworld

22 vastausta artikkeliin “Kisadieetti aloitettu”

 1. Paljonko veloitat yhdestä ohjauskerrasta, jossa katsottaisiin esim. Maven tekniikka?

 2. Heei. Todella harvoin kommentoin mitään, kun kommenttini aina rönsyilevät niin paljon, mutta nyt lähdin kommentoimaan ihan kysyäkseni, että olisitko voinut vasta tuohon edellisen postauksen kommentteihin? 😀 En urheile fitnesslajeissa, enkä oikein osaa katsoa rakenne- tai lihastasapainoasioita, mutta jäin myös ihmettelemään, miksei Krista pärjännyt niin hyvin kisoissa. Haluaisin vain tietää, tuliko tämä sullekin yllätyksenä vai mikä hänellä jäi lavalla uupumaan? Sinun mielipiteesi ja näkemyksesi kiinnostaa, koska tiedät todella paljon kuntosali- ja fitnessasioista ja olet arvannut (tai ihan tiennyt) todella hyvin kilpailijoiden sijoituksia. 🙂

  Sitten tähän postaukseen liittyen.. Miten tuosta varresta voi tiputtaa vielä 7-8 kiloa? Olet aivan törkeän hyvässä kunnossa jo nyt! Blogissasi on varmasti tämä jo sata kertaa mainittu, mutta kysyn silti, minkä pituinen olet? Hei ja paljon tsemppiä alkavaan dieettiin. Olet kyllä kovan paketin viemässä kisoihin, kun nyt jo tuossa kunnossa. 8)

  • Heippa! Kävin nyt vastailemassa niihin. Kristan fysiikka voisi olla symmetrisempi, enemmän treeniä yläkropalle. Toki rakennekin vaikuttaa.
   Siinä nähdään ero fitness harrastuksen ja kilpaurheilun välillä. Jos en kisais niin tää kroppa olis enemmän kuin tarpeeksi, mutta niinkuin kaikessa kilpaurheilussa, mennään tässäkin äärimmäisyyksiin. Sen vuoksi tuo 7-8 kiloa on ihan realistinen. Mä oon 166cm pitkä 🙂 Kiitos paljon!! 🙂

 3. Oot kyllä saamut mielettömästi kehitystä 😍😍 iskee ihan olkapääkateus. Oot vissiin kirjottanut jonkun postauksenkin olkapäätreenistä, mutta olis kiva kuulla sun vinkit siihen miten sait ne kehittymään ja kuinka usein treenasit niitä viikossa jne. 🙂

  • Kiitos paljon ☺️☺️ Mä pidän mielessä olkapääpostauksen, se on hyvä idea! 🙂

 4. olet niin hyvinvoivan ja onnellisen näköinen ollut jo pitkään. Todella ihailtavaa! Tsemppiä uuteen työhön ja dieetille

  • Ooh ihana kuulla, jos se huokuu myös ulospäin 😍 Kiitos paljon!! ☺️

  • Haha ”muutama” vuosi treeniä 😉 😀

  • Nää on sairaan mukavat! Ostin Bershkasta Tallinnasta vähän aikaa sit

 5. Wuhuu!! Susta tulikin heti yks mun ennakkosuosikeista syksyn kisoihin 😉 innolla seurailen valmistautumistasi!

 6. Hienoa! Varmasti kunnon lepo on tehnyt tehtävänsä ja saat just eikä melkein paketin lavalle. Viime kisoissa sulla oli hieman ”väsynyt” olemus jos näin voi sanoa. Nyt näyttää ja kuulostaa siltä että Pauliina is back ja tuut rokkaamaan Lahdessa 🙂 onnistunutta kisakautta ja iloa elämään! 🙂

  • Oot ihan oikeessa, sitä se oli 😀 näin tosiaan toivotaan. Kiitos paljon ja myös sinne ihanaa kevättä! 🙂

 7. Jeee! Paljon tsemppiä dieettiin! 🙂 <3 Muista pitää matkalla mukana sama rentous ja positiivisuus, jonka oot omaksunu nyt offilla, niin kyllä sieltä ykkössija pärähtää. Kaikkea hyvää, Pauliina!

  • Voi että kiitos paljon! Ihanaa kevättä sinne <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta