Uusi valmentaja ja ensimmäiset treenit!

Mun on pakko tulla vähän hehkuttamaan, nimittäin mulla oli tänään ekat treenit uuden valmentajan kanssa, joka on siis Timo Eloranta ja Badass Fitness Team. 

Mä sain eilen mun uudet ruokaohjeet ja täytyy sanoa, että olen vakuuttunut. Nyt syödään sitten kuin oikea kehonrakentaja, nimittäin ainoastaan oikeata ruokaa. Kaikilla aiemmilla dieeteillä olleet maitotuotteet on myös poissa. Ruokailuja syllitetään ja katsotaan, miten kroppa alkaa reagoimaan. 

Pt:n elämää salilta toiselle :D
Pt:n elämää salilta toiselle 😀

Mulla oli tänään ekat jalkatreenit valkun kanssa ja treenit oli todellakin ihan jotain muuta, mihin olin tottunut. Sykkeet oli pilvissä koko treenin ajan ja pääsin pitkästä aikaa ylittämään itseni. Olin ihan tulessa ja treenin päätyttyä pakarat hohkasi lämpöä ja luulen että lähenneltiin jotain 50 astetta 😀 😀 siis ei ole edes mikään läppä.

Tällä intensiteetillä onkin tarkoitus jatkaa ja mulla riittää opettelua uudessa treenityylissä. Nyt myös kehonhuollon merkitys kasvaa ihan jo sillä, että olen dieetillä ja näiden kova tehoisten treenien vuoksi. Otankin rullailun ja venyttelyn iltaohjelmaan. Jo varttikin riittää ja vie eteenpäin, sen olen ihan vierestä nähnyt! 

Tästä lähdetään dieetille!
Tästä lähdetään dieetille!

Oon niin innoissani ja haluun ottaa tälle dieetille myös aiempaa positiivisemman ja rennon otteen. Tärkeintä on se hyvä fiilis loppuun asti! 🙂 

 

pauliinafitworld

8 vastausta artikkeliin “Uusi valmentaja ja ensimmäiset treenit!”

 1. Mielenkiinnolla seuraan sun kisadieettiä! Olisi kiva lukea postaus siitä miten päädyit juuri Badass Fitness Teamiin, mitkä oli sun valintakriteerit? 🙂

  • Munkin mielestä tää olis mielenkiintoinen postausaihe! Oon tässä itekin viime aikoina pyöritellyt mielessä josko lähtis kisaamaan muttakun tuntuu että tiimejä ja valmentajia on ihan pilvin pimein niin olis kiva kuulla miten sä päädyit tonne ja miksi. Lisäksi mitkä on muuten sun valintakriteerit valkun suhteen ymsyms.

  • Ihana kuulla Natalia! <3 Mäpäs teen siitä seuraavaks postauksen 🙂

 2. Ihan hirmuisen paljon tsemppiä kisavalmisteluihin! On mielenkiintoista päästä seuraamaan sun taivalta.
  Tosi hienoa, että maltoit pitää taukoa kisaamisesta ja jaksoit johdonmukaisesti rakentaa pakettia paremmaksi seuraavia kisoja silmällä pitäen. Teki varmasti hyvää myös tuulettaa päätä ja astua fiksusti fitnesskuplan ulkopuolelle.
  Tsemppiä!!!

  • Oi kiitos ihana kuulla!! <3 ja todellakin, tuuletus on tehnyt hyvää ja uutena ihmisenä tälle dieetille 🙂

 3. Mä aloitin matkani kisalavoille ko tiimissä, mutta valmennus ei kuitenkaan vastannut odotuksiani. Onneksi löysin mulle sopivamman valmentajan 🙂

  Tsemppiä dieettiin!

  • Voi ei, ikävä kuulla 🙁 Kiitos paljon!! 🙂

 4. Hei Pauliina, olen miettinyt, kun bikinissä puhutaan usein siitä kropan rakenteesta, joka vaikuttaa paljon sijoituksiin ja kilpailuissa pärjäämiseen. Millainen olisi täydellinen rakenne bikini kisaajalle? Olen itse miettinyt lajiin lähtemistä joskus tulevaisuudessa, mutta haluaisin tietää olisiko minun rakenteeni sopiva lajiin. Osaisitko sinä kertoa rehellisesti, vaikka kuvien perusteella, että sopisiko rakenteeni kyseiseen lajiin? Voiko sinulle laittaa sähköpostia asiasta?
  Mun mielestä sulla on täydellinen bikini fitness-kroppa ja olen varma, että tulet pärjäämään syksyn kisoissa. 🙂 Tsemppiä tulevalle dieetille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta