Kisadieetin kolmas viikko alkaa

Mulla on takana oikein rentouttava ja ihana viikonloppu. Vaikka kouluhommat täytti suurimman osan ajasta, niin ehdin silti nauttia tosta ihanasta säästä <3 Mä oon niin kesäihminen henkeen ja vereen, että nautin täysin rinnoin siitä, kun voi olla kevyemmissä vaatteissa ja nauttia tosta lämmöstä.

Lauantaina oltiinkin hyvällä porukalla istumassa iltaa ulkona melkein auringonlaskuun. Mulla oli mun omat ruoat mukana ja menin ihan pepsi max linjalla. Oli tosi hauskaa, vaikka itse en koskenut alkoholiin. Sunnuntaina taas sitten pääsin ottamaan ensimmäistä kertaa aurinkoa bikineissä tänä kesänä. Sitä sai niin paljon energiaa tosta viikonlopusta, että treenitkin sujui paremmin, kuin hyvin tänään.

Treeneistä päästäänkin hyvin kisadieettiin, jonka kolmas viikko on lähtenyt käyntiin. Mihin tämä aika oikein menee, justhan mä vasta aloitin! Kun miettii sitä 22 viikkoa, niin siitähän tämä kolme viikkoa on vain pieni siivu, mutta dieetillä olevan aika on pitkä 😀

Maanantai alkoi tällä kertaa olkapäätreenillä
Maanantai alkoi tällä kertaa olkapäätreenillä

Oon kyllä nauttinut treeneistä ja uudenlaisesta tunteesta kropassa. Sain tuossa yksi päivä kuulla salilla, että mun posket on kaventunut, vaikkeivat kuulemma koskaan paksut ovatkaan olleet 😀 Itsekin alan huomaamaan joitakin muutoksia. Jalat näyttävät omaan silmääni kiinteämmiltä ja olo on keveämpi. Kävin eilen vaa’alla, tosin vasta iltapäivällä ja silloin paino näytti 62,5kg. Siitä voidaan todennäköisesti ottaa sellainen kilo pois, jotta ollaan aamupainossa. Painohan ei ole se tärkein mittari, mutta on hyvä tietää, että se tulee kuitenkin alaspäin, koska jonkin verran sitä painoa tulee lähtemään tässä dieetillä.

Ekat suonet bongattu! :D
Ekat suonet bongattu! 😀

Viikonloppunahan oli EM -kisat Santa Susannassa Espanjassa, joista kyllä sai taas niin paljon motivaatiota. Harmi, että Suomen bikinitytöistä kukaan ei tainnut päästä finaaliin 🙁 Itse en ole kerennyt selata kisakuvia, joten vaikea sanoa, miksei suomitytöt pärjänneet.

Tänä viikonloppuna onkin ensimmäinen Badass tiimipäivä. Odotan kyllä innolla tiimikavereiden näkemistä. Tiedossa on myös poseharkat, joten fitnesin täyteinen viikonloppu on tiedossa! 🙂

pauliinafitworld

Yksi vastaus artikkeliin “Kisadieetin kolmas viikko alkaa”

  1. Montako treeniä teet viikossa ja mikä on sun treenijako? 🙂 paljon sun kalorit on dieetillä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta