Dieetti viikko 4 alkaa – missä mennään nyt?

Viikonlopun juhlat on juhlittu ja on palattu tiukasti kisadieettiin. Mun puolesta voin olla dieetillä vaikka loppuun asti, sen verran rankat oli lauantain juhlat, kun monta viikkoa on tullut jo dieetillä oltua 😀 Voi olla, että ääni muuttuu kellossa jossain vaiheessa, mutta nyt näin.

Mä käväisin sunnuntaiaamuna vaa’alla ja se näytti lukua 61,2kg. Alaspäin ollaan tultu siis 500-700grammaa viime viikosta, eli hyvin on vieläkin rasvanpoltto käynnissä. Olokin alkaa tuntua kevyemmältä ja itseasiassa nautin olla dieetillä, koska kroppa on puhdas ja voi hyvin ja sen kyllä tuntee ja näkee.

Treeniviikko alkoi tänään jalkatreenillä ja ai että sainkin vedettyä hyvän treenin! Sykkeet pysyi korkealla koko tunnin ja hiki valui pitkin kasvoja. Treeneissä on tärkeää kuitenkin huolehtia oikeasta tekniikasta ja rauhallisesta suoritustyylistä, vaikka koitetaankin saada hiki parhaimman mukaan pintaan.

Mä en oo päässy pitkään aikaan ottamaan niin sanotusti kehityskuvia, mutta nappasin tänään muutaman peilin kautta otetun kuvan ja tosiaan jotain muutosta alkaa omaankin silmään näkyä.

bikini fitness kisadieetti

Huomaa, että rasva alkaa hitaasti, mutta varmasti palaa myös alakropasta, kun pakaran linjat alkaa tulla näkyviin
Huomaa, että rasva alkaa hitaasti, mutta varmasti palaa myös alakropasta, kun pakaran linjat alkaa tulla näkyviin

Tästä tilanteesta lähtee siis dieetin neljäs viikko liikkeelle. Odotan innolla treenejä ja perjantaina olis tarkoitus treenata valkun kanssa. Aina yhtä innolla ja kauhulla odotan yhteisiä treenejä! 😀

Treenin täyteistä viikkoa mun lukijoille! <3

pauliinafitworld

3 vastausta artikkeliin “Dieetti viikko 4 alkaa – missä mennään nyt?”

 1. Kiva että laitoit paljonko on painoa lähtenyt, tämä tuo lisämotivaatiota omaan diettiin. Paljonko sinulla on rasvaprosentti tällä hetkellä? Tuntuu että monilla lähtee viikossa se 500g ja kuukaudessa pitäisi lähteä useampi kilo. Itse olen pikkuhiljaa tiputtanut painoa alemmas, nyt 3kk ja paino 64 ->59.

  • Kiva kuulla! Toi paino on siis viime viikosta. Yhteensä lähteny 3 viikon aikana nyt n. 2 kiloa.
   Mä en tiedä paljon mun rasvaprosentti on, kun en oo pitkään aikaan mitannut. Luulen, että yli 15 ainakin

 2. Moikka! valmennatko itse bikinifitness-kisaajia? 🙂
  täältä löytyis yks flikka, joka on nyt 2 vuotta miettinyt että haluis kisata bikini-fitneksessä ja nyt tullut siihen tulokseen, että mitä mä tässä enää mietin ja odottelen kun olen varma että tää on se mun juttu! takana on 12 vuotta kilpacheerleadingiä ja muutama vuosi salilla käynti eli lähtökohdat on kyllä hyvät vaikka itse sanonkin.
  En vaan oikein tiedä mistä kannattais lähteä etsimään itselle hyvää valmentajaa ja miten 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta