Dieetin viides viikko ja muutama sana muhkuroista

Mun täytyy ensinnäkin sanoa, että mä oon tällä hetkellä niiiin onnellinen mun uudesta asunnosta ja siitä rauhasta, mitä oon jo pitkään kaivannut. 

Muutto saatiin siis viikonloppuna alta pois ja dieetin viides viikko on alkanut. En käynyt tänä viikonloppuna vaa’alla, joten mulla ei ole nyt konkreettisia lukuja, mutta peili onkin yleensä se kaikista tärkein kehityksen mittari. 

bikinifitness

Yllä on nyt tämän hetkinen tilanne kunnosta. Huomaan, että varsinkin jalkaosastosta on rasva alkanut palaa ja muhkurat (kyllä, mullakin on niitä aina pienissä määrin), ovat alkaneet hävitä. 

Moni tuskasteleekin selluliittiin kanssa, mutta siihen on olemassa oikeastaan yksi todella toimiva vinkki ja se on puhdas ruokavalio. Olen nyt kuukauden ajan syönyt puhtaasti, eli välttänyt varsinkin sokeria ja vaikutuksen näkee heti vartalossa. 

Ruokavaliossa kannattaa suosia mahdollisimman puhtaita ja alkuperäisiä ruoka-aineita ja treenit kannattaa pitää intensiivisinä, jolloin rasvanpoltto maksimoituu. Pienilläkin muutoksilla saa paljon aikaan. 

 

pauliinafitworld

6 vastausta artikkeliin “Dieetin viides viikko ja muutama sana muhkuroista”

    • Kiitos, tykkään kanssa tosi paljon! Nää taitaa olla ostettu viime keväänä Cubukselta jos nyt oikein muistan 🙂

  1. Onpas ihanan värinen iho kuvassa, pitääkin kaivaa rusketuspurkit kaapista tämän innoittamana. 🙂 Kauniit jalat myös, tykkään juuri siitä lookista kun lihakset erottuvat, mutta rasvaa on vielä pikkuisen päällä pehmentämässä!

    • Oi kiva kuulla 🙂 ja kiitos. tykkään itsekin paljon tästä dieetin vaiheesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta