Dieetin alin paino ja uudet hiukset!

Kyllä sitä voi olla vain eri ihminen, kun saa nukuttua kunnon yöunia, eikä ole kiire mihinkään. Kaikista eniten loman alkamisessa odotinkin sitä, että pääsen nukkumaan ja lataamaan akkuja kunnolla.

Mulla on vielä aika energinen olo, mutta kyllä sitä alkaa huomaamaan, että tässä vaiheessa dieettiä sitä kaipaa ekstralepoa. Varsinkin päivinä, joina treenaa kaksi kertaa ja kalorit vaihtelevat, on tärkeää huolehtia myös levosta.

Mä sain käydä pitkästä aikaa vaa’alla ja siellä odottikin aikamoinen yllätys, nimittäin paino kävi nyt alimmassa lukemassa, mitä se on koskaan tämän dieetin aikana ollut. Se oli nimittäin 55,7 kiloa. Mähän lähdin tälle dieetille 64,4 kilon painosta suunnilleen. Pudotusta on siis laskelmien mukaan 8,7 kiloa. Aikaa on kulunut kymmenen viikkoa.  Varsinkin näin kirjoitettuna luku näyttää todella suurelta.

Totuushan on, että olin kyllä kerryttänyt moniakin kiloja liikaa elopainoa, eli ihan turhaa rasvaa, joka aiotaankin tämän dieetin jälkeen pitää kohtuullisena. Talvella ei ollutkaan mikään hirveä into lähteä esimerkiksi kuvauksiin, koska omaan silmään kroppa ei ollut kuvauskunnossa.

Me oltiin tosiaan mun hyvän ystävän Maijan kanssa ottamassa bikinikuvia viime viikolla. Maija on myös itse personal trainer, hieroja ja body fitness kilpailija, joten yhteistä löytyy meistä kahdesta vauhdikkaasta naisesta ja paljon 🙂 Saatiin hiukan valmiita kuvia.

bikinikuvaukset2

bikinikuvaukset1

pakarinen-ruohononen-bikini

Tälläiset kuvaukset on kivoja ja aiotaankin alkaa tekemään näitä ihan säännöllisesti.

Mä viestittelin tänään valmentajan kanssa ja viesti oli se, että nyt ei saa sokeutua sille omalle kunnolle, eikä ottaa yhtään rennompaa asennetta sen suhteen, koska tästä se työ vasta alkaa.

Yläkroppa alkaa olla kunnossa, mutta vielä on matkaa siihen, että alavartalo saadaan samaan kireyteen. Henkisesti ei saa siis vielä ”luovuttaa” ja ajatella, että olen jo valmis. Mä uskon, että henkisellä puolella on todella suuri merkitys rasvan palamiseen ja kehittymiseen.

Nämä dieetin ensimmäiset 10 viikkoa ovat menneet vielä suhteellisen helposti ja treenaan edelleen samalla tavalla, 5 salitreeniä viikossa ja 2 lyhyttä aamuerobista. Sillä ollaan päästy näihin tuloksiin.

Olen kuitenkin varautunut siihen, että viimeiset 12 viikkoa tulevat olemaan rankimpia, mitä mulla on koskaan dieeteillä ollut, koska aiemmin olla tavoiteltu niin kovaa kuntoa, kuin nyt.

Onneksi mulla on ammattitaitoinen valmennus, joka pitää myös pään mukana tässä touhussa. Loma tulikin juuri sopivaan ajankohtaan dieettiä ajatellen.

Mä olin eilen laittamassa myös hiukset kesäkuntoon. Mun toinen hyvä ystävä Jenni laittoi mulle sinettipidennykset, joissa on kahta eri ruskean sävyä ja kahta eri pituutta. Pisimmät hiukset ovat 60cm pidennystä ja lyhyemmät 45cm Blong pidennystä, eli huippulaatua. Mä voin sanoa, että oon niin rakastunut näihin jo nyt. Mulla ei oo koskaan ollut sinettipidennyksiä, mutta nää tuntuu ihanan luonnollisilta ja kyllä se on vaan ihanaa omistaa super pitkät naiselliset hiukset!

hiustenpidennys-blong

Jenni tekee näitä pidennyksiä ammattitaidolla ja mikäli sulla heräs myös himo pidennyksiin, niin laita mulle koodia niin laitetaan sullekin! 🙂

Tällä viikolla on tiedossa kaikkea mukavaa, kannattaa pysyä kuulolla! 🙂

 

 

pauliinafitworld

8 vastausta artikkeliin “Dieetin alin paino ja uudet hiukset!”

  1. Upee tukka ja upee kroppa! Susta saa hienosti motivaatiota! Tuun expoon kattoon sua sit😄

  2. Apua ihana tukka! Itekin haaveillut sineteistä! Joten pakko kysyä että missä otit ja mitä noi maksoi? On niin luonnollisen näköinen lopputulos! 🙂 Tsemppiä dieetille!

    • Mäkin tykkään niin paljon. Tuntuu niin luonnollisilta et ihan kun ei ois pidennyksiä ollenkaan 😀 Mun kaveri on kampaaja ja hän laitto nää mulle. Tekee näitä enemmänkin, joten jos haluut kysellä lisää niin laita mulle sähköpostia 🙂 Kiitos paljon tsempeistä! 🙂

    • Kiitos paljon! 🙂 Mä oon 166cm pitkä 🙂

  3. Miten muistan että kirjoitit ennen diettiä että viihdyt parhaiten painavampana..muttet kuitenkaan ollut kuvauskunnossa?..

    • Viihdyn kyllä, mutta jälkeenpäin on tajunnut, että muutama kilo siinä oli turhaa rasvaa. Mutta en siis koe sitä mitenkään huonoksi asiaksi. Kilpailemista ajatellen vain paino tullaan jatkossa pitämään lähempänä kisakuntoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta