Bodarin täydellinen viikonloppu

Yhteistyössä: Tmi Pauliina Pakarinen

Vieläkään ei ole näköjään luvassa dieettipostausta. Tässä on pää niin pyörällä, että pakko päästä purkamaan näitä ajatuksia tänne. Jos mä jotain paljastan, niin ainakin sen, että oon jotenkin todella onnellinen tällä hetkellä. Täytyy sanoa, että elämä osaa todella yllättää sellaisella hetkellä, kun sitä vähiten ajattelet. 

Mulla on takana, jos voisi sanoa, täydellinen viikonloppu.

Mun viikonloppu sisälsi hyvää seuraa, loikoilua Suomenlinnassa (jonne pääsin vihdoista viimein käymään näin neljän vuoden Helsingissä asumisen jälkeen), treeniä, saunomista ja porealtaassa rentoutumista. Nyt on ollut ihan eri fiilis lähteä uuteen viikkoon tälläisen totaalisen rentoutumisen jälkeen. 

poreallas

Treenit olen saanut tehtyä ja vaihdellen eri saleilla. Ruokailuista ja treeneistä kun ei tingitä näin dieetillä. Treenin pystyy toteuttamaan melkein missä vain, kun vain tahtoa löytyy. Tietysti tätä helpottaa paljon se, että seurana on myös toinen urheilija, joka ymmärtää tämän lajin ehdottomuuden. Toki kaikki on loppupeleissä ihan itsestä kiinni. 

bikinidieetti

bikinidieetti2

bikinidieetti3

Mulla on vapautunut muutamia paikkoja valmennuksiin ja jos haluat karistaa kesäkiloja, kiinteytyä tai vaikka lisätä lihasmassaa niin mun kanssa se onnistuu. Suunnittelen kaikki ruokavaliot ja treeniohjelmat yksilöllisesti. Huomioin toiveet ja mieltymykset ja esimerkiksi maidoton ruokavalio onnistuu.

Ota muhun yhteyttä sähköpostilla ja kerro vähän sun tavoitteista, niin kerron lisää valmennuksesta: [email protected] Toki mun kautta onnistuu myös yksittäiset ohjelmat, mutta kokonaisen valmennuksen avulla tulokset ovat pitkäkestoisia. 

pauliinafitworld

4 vastausta artikkeliin “Bodarin täydellinen viikonloppu”

  1. Ei liity mitenkään tekstin aiheeseen, mutta tuli mieleen, että aiotko hankkia syksyn kisoihin uudet bikinit, ja jos aiot, niin mistä? Voisitko kirjoitella tästä aiheesta? 😃

    • Aion hankkia uudet ja ne on itseasiassa jo valmiit odottamassa noutoa 🙂 Teen postauksen kun pääsen ne hakemaan! 🙂

  2. Teetkö sun aamuaerobiset salipäivinä vai välipäivinä? Jos samana päivänä niin meetkö eka salille esim. crossailee ja sit meet himaa ja myöhemmin salille vai aerobisen päälle salitreenin suoraan?

    • Yleensä teen aerobiset aamulla, salin illalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta