Kesäkiloista eroon? Vielä ehtii!

Yhteistyössä: Tmi Pauliina Pakarinen

Moni onkin jo tarttunut tarjoukseen ja lähtenyt sulattelemaan kesäkiloja mun avustuksella. Nopeimmat ovat päässeet noudattamaan uusia ohjelmia jo viikon ajan ja olen saanut jo paljon hyvää palautetta ruokavalion monipuolisuudesta ja tehokkaasta treeniohjelmasta. Tässä onkin muistutus tarjouksesta, joka on voimassa enää 31.8 asti! 

Kesäkiloista eroon – valmennus 

Takuu varma kiinteytyminen tai painonpudotus,  jopa 8 kiloa 8 viikossa

Monipuolinen ruokavalio, josta löydät myös maidottomat vaihtoehdot 

Treeniohjelma, jossa on 4 tehokasta treeniä salille. Halutessasi treeniohjelma myös kotiin. Salille meno ei ole siis pakollista! 

Selkeät ohjeet aerobiseen harjoitteluun

Paketin hinta ainoastaan 49€, tarjous voimassa 31.8.2016 asti! 

Laita mulle sähköpostia ohjelman saamiseksi: [email protected]

kesäkiloista eroon

pauliinafitworld

2 vastausta artikkeliin “Kesäkiloista eroon? Vielä ehtii!”

 1. Oii että tota sun keskikroppaa! Saako udella, paljon on sun mitat (rinta-vyötärö-lantio)? Mites offilla? Ootko seurannu mittajen muutosta tässä vuosien aikana?:) Itsellä toiveena saada muokattua tiimalasimaisempaa kroppaa. Oon aiemmin harrastanut crossfit tyyppistä treeniä ja sen kyl huomaa paksuuntuneessa keskikropassa. Oisko sulla vinkkejä sen kaventamiseen?

  Kiitos jo etukäteen!

  • Kiitos 🙂
   Mä en ole niitä mitannut vuosiin, täytyy myöntää, eli en osaa ollenkaan sanoa.
   Mullahan tietysti vähän luo illuusiota se, että treenaan jatkuvasti bikini treeniä, jossa pyritään korostamaan juurikin tota vyötärö-lantio-suhdetta. Mulla ei siis varsinaisesti ole kunnon vinkkejä tähän, mutta mä käytän melkeinpä joka treenissä vyötä (varsinkin jalkatreeneissä). Mulla on luonnostaan aika kapea vyörärö, joten en oo sen vuoksi koskaan kauheasti kiinnittänyt huomiota sen kaventamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta