Mitä kaikkea kivaa tapahtuu tällä viikolla?

On taas aika lähteä uuteen viikkoon arjen ja kisavalmistelujen parissa. Mennyt viikko oli tosiaan ensimmäinen viikko flunssan jälkeen, kun pääsin kunnolla treenaamaan. Sain tehtyä kaikki viisi salitreeniä loppuaerobisineen ja neljä aamuaerobista. Voin kertoa, että oli kyllä voittajafiilis eilen, kun paino oli tippunut viikon aikana kilon ja kaikki treenit olivat paketissa! Tosin olin kyllä väsynytkin eilen ja eilisen vietinkin vain rentoutuen kotosalla.

Meillä oli lauantaina myöhään illalla fitnessaiheiset kuvaukset muutaman Badass Fitness -tiimiläisen kanssa. Paikalla oli ammattikuvaaja valoineen ja kaikkineen ja meistä otettiin oikein kunnon fitnesskuvia tummine taustoineen ja korostettuine lihaksineen. Näin muutamia otoksia kameran näytöltä ja ainakin siinä näyttivät niin upeilta, etten malta odottaa lopputulosta! Laitan myös teille lukijoille kuvia tänne blogiin nähtäväksi, kun saan valmiit vedokset. Saattaa olla, että saan kuvista myös uuden bannerin tänne blogiin, joka alkaa olla jo aika aikansa elänyt 😀

Tiimiläisen ottama fiilistelykuva lauantai-illalta
Tiimiläisen ottama fiilistelykuva lauantai-illalta

Tuleva viikko tuo tullessaan paljon mukavaa tekemistä.

Täytyy myöntää, että kisajännitys alkaa nostamaan päätään, eihän tässä ole enää kuin neljä viikkoa ja viimeinen viikko ennen kisaviikonloppua ei ole enää kunnollinen treeniviikko. Jäljellä on siis kolme viikkoa tehokasta treeniä ja valmistautumista kaikin puolin. Aion painaa ne sata lasissa! Hyvin laskeneen painon ansiosta mun ruokavalioon ja treeneihin ei tehty muutoksia tälle viikolle. Vähintäänkin sen takia jokainen treeni täytyy painaa täysiä, jotta tuloksia tulee!

Mun arkipäivät menevät toimistolla yritysmaailman parissa ja mulla alkoi viime viikolla myös koulu, jonka suhteen olen ottanut sellaisen asenteen, että sehän suoritetaan pois viimeistään ensi vuonna. Tämä tarkoittaa siis paneutumista myös opiskeluun ja paikalla olemiseen. Suurin osa tämän hetkisistä opiskeluista on nyt mun suuntautumisalaa, eli mainontaa ja viestintää. Se tarkoittaa esimerkiksi mainostoimistossa työskentelyn opettelemista ja muita aineita, kuten kansainvälistä bisnestä. Yritän parhaani mukaan panostaa myös kouluun, mutta kyllä nämä kaikki velvollisuudet ovat tuplasti raskaampia näin dieetin viimeisillä viikoilla, kun aivotoiminta on hiukan hitaampaa, kuin normaalisti 😀

better-bodies

Tiistaina mulla alkaa kisalookiin valmistautuminen kauneuden osalta, kun menen ottamaan täytettä huuliin.

Mä täytätin mun huulet viimeksi huhtikuussa hyaluronihapolla, josta kirjoitin silloin myös postauksen. Hyaluronihappo on elimistön luonnollinen happo ja se häviää itsekseen kuukausien kuluessa. Paljon treenaavalla happo häviää jopa tuplasti nopeammin. Huhtikuusta alkaa olla nyt kohta puoli vuotta ja huomaan, että suurin osa haposta on hävinnyt. Nämä huulet on sellainen asia, josta en tule enää luopumaan. Ne tuovat naisellisuutta ja täyteläisyyttä kasvoihin ja hymy näyttää upeammalta muhkeiden huulien kanssa. Turhamaista tai ei, niin huulten täyttö kuuluu nykyään mun kauneudenhoitorutiineihin. Tahdiksi näköjään näyttää tulevan tämä puolen vuoden välein.

Huhtikuussa päivä laiton jälkeen
Huhtikuussa päivä laiton jälkeen

Perjantaina mulla on tiedossa eräät mainoskuvaukset, joista tulen varmasti myös kertomaan lisää. Näin dieetillä kun suurimman osan ajasta kulkee tukka likaisena ja meikittä, on mukava päästä laittautumaan oikeita kuvauksia varten.

Viikonlopulle ei ole vielä toistaiseksi suunnitelmia, mutta sen tiedän, että rentoutuminen on ensimmäinen asia, johon panostan. Hurja rasvanpoltto ja painonpudotus on rankkaa myös keholle, jolloin mun tulee antaa sille kaikki mahdollinen lepo. Keskiviikkona pääsen puolentoistatunnin hierontaan. Huomaan, että keho tarvitsee nyt myös hieronnasta tulevaa rentoutusta. Olin hieronnassa myös menneellä viikolla. Sijoitan ne yleensä lepopäiviin, jolloin teen korkeintaan aamuaerobisen. Lepopäiviä mulla on kaksi viikossa ja sunnuntai on aina toinen niistä.

Kiireinen, mutta hauska viikko siis tiedossa. Kisaviikko onkin sitten keskiviikosta alkaen rauhoitettu pelkille kisavalmisteluille ja myös valmentaja haluaa nähdä silloin joka aamu. Silloin tullaan sitten nauttimaan kaiken tämän 22 viikon työn tuloksista. Teen kyllä kaikkeni, että voin silloin tyytyväisenä tepastella viimeistelyihin ja lavalle! 🙂

Energistä viikkoa kaikille! <3

Muista hyödyntää tarjous 31.8 mennessä ja pääse kesäkiloista eroon 8 viikossa

pauliinafitworld

2 vastausta artikkeliin “Mitä kaikkea kivaa tapahtuu tällä viikolla?”

  1. Aika kiireiselta kuulosta 😄 mutta kuitenki mielenkiintoinen viiko sulla tiedossa 😊
    Ittellä on viimeinen koulu viikko ja sitten alkaa työssäoppiminen, myös paljo kiireitä ku on aika paljo tehtäviä vielä tekemättä.
    Paljo tsempia ja jaksamista 💕

    • Kyllä, innolla odotan kyllä tätä viikkoa! 🙂
      Tsemppiä kouluviikkoon ja tehtäviin! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta