Miten pysyn motivoituneena vuodesta toiseen?

Yhteistyössä: Tmi Pauliina Pakarinen

Mä puhuin yksi aamu mun Snapchatissa motivaatiosta. Mulla oli työaamu, eli töissä tulee olla jo kahdeksalta aamulla ja olin herännyt itsekseen vähän yli neljä aamulla tekemään aamuaerobista. Mä uskon positiivisen ajattelun ja ylipäätään ajattelun voimaan.

Voisi sanoa, että olet sitä, mitä ajattelet. Jos ajattelet olevasi huono, riittämätön, vastenmielinen ja väsynyt, niin varmasti se alkaa näkyä olemuksesta ulospäin.

Mä pyrin ajattelemaan itsestäni kauniisti joka ikinen päivä, vaikka musta ei aina tuntuisikaan siltä. Pyrin ajattelemaan, että mä pärjään ja pystyn tähän. Tiedostan mun omat heikkoudet, mutta haluan vahvistaa niitä ja menestyä tässä elämässä sillä, mitä mulle on annettu.

Mä olen oppinut sen, että kaikki järjestyy ajan kanssa parhain päin. Mulla on tietyllä tapaa myös omassa elämässä tällä hetkellä sellainen olo, että asiat ovat loksahtaneet vihdoin paikalleen. On sellainen olo, että näin niiden asioiden piti loppujen lopuksi mennäkin.

Tuntuu siltä, että olen tällä hetkellä todella onnellinen, vaikka toki pyrin aina eteenpäin. Mulla on esimerkiksi aika isojakin suunnitelmia koskien omaa yritystä ja sen laajentamista. Yrittäjyys on ollut ehdottomasti tämän vuoden parhaimpia ja kasvattavimpia kokemuksia. Yrittäjyys on näyttänyt mulle sen, että se on sitä, mitä haluan myös tulevaisuudessa tehdä.

Mun on välillä vaikea ymmärtää ihmisiä, joilla ei ole elämässä tavoitteita. Mä saan aivan älyttömästi voimaa ihmisistä, jotka ovat avarakatseisia, motivoituneita ja haluavat jatkuvasti kehittää itseään. Mä en salli itseni juuttua paikoilleen. Mä pystyn kyllä asettumaan myös toisen ihmisen asemaan, mutta mä en ole koskaan saanut mun elämässä mitään helpolla, joten mun on vaikea ymmärtää sellaista päämäärätöntä toimintaa.

En nyt halua puhua tässä kohtaa täysin fitnesistä, koska se on monen mielestä yli vietyä kontrollia syömisen ja treenien suhteen. Haluan kuitenkin puhua motivaatiosta, joka mulla jostain syystä säilyy vuodesta toiseen. Ja syy siihen ei ole kilpaileminen. Se on vain se yksi lyhyt suoritus kaiken sen arkipäiväisen tekemisen päätteeksi. Mä pysyn motivoituneena, koska haluan tehdä tätä. Haluan lähteä joka päivä sinne salille tai herätä aamuyöstä aamuaerobiselle, se ei ole mulle kertaakaan pakkopullaa, vaikka dieetillä olenkin.

Nyt on vielä viimeinen päivä aikaa hyödyntää tarjous Kesäkiloista -eroon paketista.

Paketin avulla on mahdollista laihtua jopa 8 kiloa 8 viikossa. Paketti sisältää räätälöidyn ruokavalion ja tehokkaan treeniohjelman salille tai kotiin. Salille meneminen ei ole siis pakollista. Paketin hinta on ainoastaan 49 euroa!

Moni on jo lähtenyt mukaan hankkiutumaan eroon turhista kiloista. Nyt on vielä poikkeuksellisesti tämän viikon loppuun aikaa tilata multa paketti, mutta sen jälkeen tarjous ei ole enää voimassa! Kannattaa siis hyödyntää se samantien! Laita mulle sähköpostia: [email protected]

fitnesskuvaus

 

pauliinafitworld

5 vastausta artikkeliin “Miten pysyn motivoituneena vuodesta toiseen?”

  1. Hei! otin merkille sen kun kerroit snäpin puolella että jokunen aika sitten kävit salilla treenaamassa aina aamuisin klo 4-5 aikaan. Olisi kiva kuulla miten söit treenin jälkeen. Esim söitkö heti lounaan ja mitä söit ennen treeniä. Mulla on tällä hetkellä sellainen tilanne, että täytyisi treenata aamulla, jotta illalla lukion jälkeen voisi keskittyä vain opiskeluun. Varmasti moni muukin olisi kiinnostunut aiheesta! 🙂

    • Heips!
      Noista ajoista on aikaa, mutta muistaakseni tein niin, että söin aamiaisen vasta treenin jälkeen ja joskus saatoin jakaa sen osiin. Lounaan söin aika nopeasti aamiaisen jälkeen, ihan viimeistään 3 tunnin kuluessa aamiaisesta.

  2. Hyvin kirjoitettu, elämässä pitää olla tavoitteita. En itsekään ymmärrä ihmisiä joilla ei niitä ole. Liikaa, epärealistisia ja tiukkoja ei saa olla muuten elämästäkin tulee suorittamista.Tuleeko sulle edes joskus motivaatiopulaa? Onko todella niin ettei aamuaerobiselle lähtö ole sulle koskaan pakkopullaa?

  3. Se oli todella hyvä snäppi! Tuli oikeaseen osoitee! Ittellä oli aika huono aamu sillon, mut katsomalla ja kuuntelemalla sitä sain voimia päivälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta