Syksyn unelmahiukset

Yhteistyössä: Blend Beauty Finland

Me kuvattiin eilen Petri Mastin kanssa mainoskuvia Boombodylle. Mä olen jonkin verran tehnyt näitä mainoskuvauksia ja tälläkin kertaa oli ihan super hauskaa! Kuvattiin vähän sellaisella tehdasmaisella teemalla varastorakennuksessa, jossa oli oikeasti ihan törkeän hienoja sprayattuja maalauksia. Tuo rakennus tullaan purkamaan pian, joten päästiin ihan viime hetkellä kuvaamaan sinne. En tiedä vielä kuvien valmistumisen aikataulusta, mutta lupaan näyttää niitä myös täällä!

Boombodyn treenihousut onkin ollut mulla jo käytössä. Ne on tällä hetkellä ainoat housut, jotka ovat vartalonmyötäiset. Muut housut roikkuvat päällä 😀 Kyllä se vaan niin on, että mukavat ja hyvännäköiset treenivaatteet tekevät treenistä entistäkin paremman ja itse tykkään käyttää vartalonmyötäisiä treenihousuja siksi, että ne eivät tarraudu mihinkään kiinni ja tarvittaessa nään, mikä lihas tekee työtä. Kaikki ei ole siis pelkästä ulkonäöstä kiinni, vaan arvostan myös käytännöllisyyttä treenivaatteissa.

Mä pääsin eilen oikein hemmoteltavaksi, kun Bleand Beautyn Yasmin loihti mulle kuvausmeikin ja hiukset. Kuvausmeikistä haluttiin raikas ja sporttinen. Meikki toimi todella hyvin kuvissa. Hiukset saivat olla ilmavat ja rennot. Päädyttiin siis isoihin laineisiin ja laineet jätettiin liikkuviksi, jotta niitä oli helppo muunnella kuvauksissa.

kuvauslook

sinettipidennykset1

En voisi tyytyväisempi olla eiliseen lookiin, joka teki ennestään hauskasta päivästä täydellisen. Yasmin on kokenut kampaaja ja on tehnyt paljon myös kuvauksia ja näytöksiä salonkityön ohella. Yasmin on värjäysten ammattilainen ja haluttiinkin piristää myös teitä blogin lukijoita tarjouksella, joka on voimassa syys-lokakuun.

Yasmin tekee nyt hiustenvärjäykset -20%, miehille ja naisille, kun varauksen yhteydessä mainitsee mun nimen tai blogin! 🙂 Nyt kannattaa ehdottomasti laittaa syystukka kuntoon. Varaa aika täältä.

blendbeauty

Multa on jonkin verran kyselty, että mikä mun hiuksissa oleva sävy on ja se on lähimpänä mahonginruskeaa. Niissä on joukossa kahta eri sävyä, mahonginruskeaa ja tummanruskeaa. Kisoissa tukka tulee olemaan samaa sävyä. Viihdyn erittäin hyvin tässä vähän punertavaan menevässä lookissa.

 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta