Se fiilis, kun valmentaja sanoo, että KISAKUNTO ON VALMIS.

Mulla on ollut tänään melkein koko päivän todella epätodellinen fiilis. Mehän oltiin sovittu Timon, eli mun valmentajan kanssa posetreenit ja jalkatreenit tälle päivälle. Me treenataan yhdessä vähintään kerran viikossa. Olin ollut aamulla normaalisti aerobisella ja hitto, että mä jostain syystä nautin nykyään noista aerobisten tekemisestä. Saan oikein kunnon hien pintaan ja olo on kuin voittajalla niiden jälkeen. Jos ei niillä viimeiset rasvat pala, niin ei sitten millään!

Aamukunto on aina vähän rapsakka :)
Aamukunto on aina vähän rapsakka 🙂

Mä sanoin jo varmaan tuossa viikko sitten, että mulla on jotenkin sellainen kutina, että ei voi olla kauaa jäljellä, että kisakunto loksahtaa kohdalleen.

Aloitimme treenit Timon kanssa normaalisti posetuksilla, kun yhtäkkiä kuulen Timon suusta ne sanat, joita en uskonut vielä kuulevani: ”se on valmis”. En oikein osannut edes reagoida tuohon lauseeseen, koska niin suuren myllerryksen se sai mussa aikaan. Mielessä alkoi vilistä kaikki ne salilla vietetyt tunnit, aamuaerobiset, tuntien ja taas tuntien kokkailut, purkittamiset, lihassäryt, yksi itkukin, ilon hetket ja kaikkea siltä väliltä 😀 Ihan kuin olisi koko elämä vilissyt silmissä.

Kun sain itseni koottua, niin pystyin taas kuuntelemaan tarkemmin, että painon ei enää tarvitse laskea entisellä tahdilla, muutama sata grammaa viikossa riittää. Huominen mennään vielä vanhan ruokavalion mukaan, mutta keskiviikkona aloitetaan viimeistelyt. Ja arvatkaa mitä se tarkoittaa? No lisää ruokaa!

Viimeistelyjen aloittaminen ei toki tarkoita treenien tai treenitehojen laskua, mutta voin ottaa mieleltäni rennosti. Olen kunnossa, tulen olemaan kunnossa, kireimmässä kunnossa, kuin koskaan aiemmin. Suurin työ on nyt tehty. 19 viikkoa kurinalaista dieettiä ja pidättäytymistä mielihaluista, voin kertoa, että se todella kasvattaa luonnetta.

Mä olen joka päivä hokenut itselleni, että mä pystyn tähän. Välillä on tuntunut samalta, kuin tarpoisi Saharan autiomaassa, jossa ei horisonttia näy. Sellaisen tunteen kanssa on välillä tässä menty eteenpäin. En vieläkään usko, että löysin oikeasti sinne keitaalle ja että ne sanat tuli oikeasti valmentajan suusta 😀

Timon treenien ja aerobisen jälkeen
Timon treenien ja aerobisen jälkeen

Työt eivät siis missään nimessä lopu tähän, mutta tämä fiilis, on ihan sanoin kuvailematon. Tämä on todella niitä päiviä, jotka palkitsee kilpaurheilijan elämässä. Olen tällä hetkellä niin onnellinen ja tämän onnellisuuden haluan säilyttää kisapäivään asti. Haluan olla itse itselleni se voittaja ja kaikkeni teen vielä viimeiset viikot sen eteen.

Se tunne, kun olet niin onnellinen, ettet muuta voi, kun hymyillä sydämen pohjasta
Se tunne, kun olet niin onnellinen, ettet muuta voi, kun hymyillä sydämen pohjasta
pauliinafitworld

12 vastausta artikkeliin “Se fiilis, kun valmentaja sanoo, että KISAKUNTO ON VALMIS.”

 1. Jee! Oon seurannutkin sun touhuja blogin kautta et tosta ei voi tulla ku loistava lopputulos! Ihailen kuinka omistaudut lajille. Tsemit loppukiriin! 🙂

  • Ihana kuulla ja kiitos paljon tsempeistä! 🙂

 2. Upeaa työtä olet tehnyt! Tsemppiä viimeistelyyn ja tietysti myös itse kisoihin!!

 3. Upea olet!! Tsempit loppurutistukseen 🙂 ja mistä noi treenihousut on??? Oon just tollasia vaaleenharmaita ite ettinyt! 😀

 4. Hyvä Pauliina, hymyile sydämesi pohjasta. Jee, lisää ruokaa, se varmasti piristää. Kisoja odotellessa….

  • Hehe kyllä, ruoan lisäys on tuonut mukavasti lisäenergiaa 😀

 5. Odotan miltä näytät lavalla bikinit päällä! Ja miten sijoitut 🙂 onnea loppukiriin!!

 6. Tuut aivan varmasti pärjäämään kisoiss! Huippukunto! Aiotko tänä vuonna tehdä ennakkosuosikeista postausta? Ne on aina niin kivoja! 😀

  • Kiitos paljon!! 🙂 Ajattelin kyllä varmaankin tehdä kaikista muista, paitsi omasta sarjastani. En ihan 100% varmaksi lupaa, mutta uskoisin niin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta