Fitness Expo – tulokset ja kurkistus kulissien taakse

Pää lyö edelleen tyhjää viikonlopun jäljiltä. Viikonloppu meni taas niin hurauksessa, että en ehtinyt tulla teille lukijoille päivittämään blogiin kuulumisia, mutta Snapchatissa päivitin kisapäivän meininkejä ihan reaaliajassa (@pauliinafit).

Täytyy sanoa, että rankka, mutta erittäin antoisa viikonloppu on nyt takana. Olen tyytyväinen todella moneen asiaan ja edelleen nään paljon kehitettävää ja hyvä niin, kehitys loppuu tyytyväisyyteen.

Saavuimme tosiaan perjantaina jo aikaisin päivällä Jukan kanssa Lahteen hyvän ystäväni Johannan luokse, jossa meillä oli lämmin vastaanotto. Pystyimme molemmat keskittymään täysillä kisaa ja naurua riitti viikonlopun aikana!

Mun kisat alkoivat lauantaiaamuna Ben Weider alkukilpailulla. Herätyskello soi 4.30 ja jostain syystä olin niin levoton, että sain nukuttua vaivaiset 2 tuntia yön aikana 😀 Ei muuta kuin pakkelia naamaan, väriä pintaan ja takahuoneeseen pötköttelemään.

Takahuoneessa karu, mutta hyvä meininki
Takahuoneessa karu, mutta hyvä meininki
"Strike a pose" :D
”Strike a pose” 😀

Meidän sarjassa oli yhteensä 19 kilpailijaa ja silmäilin jo vähän takahuoneessa, että nyt on lihaksikasta tyttöä mukana. Mun sarja ja pisin sarja olivat ehdottomasti kova tasoisimmat lihasmassaltaan, joka edustaa sitä tasoa, jota maailmalla haetaan.

En tiedä kilpailijan nimeä, mutta näette varmaan eron
En tiedä kilpailijan nimeä, mutta näette varmaan eron

Mulla oli lavalla hyvä fiilis ja annoin sen näkyä. Mulla oli hiukan ongelmia kansainvälisen etuasennon kanssa. Asento, jota olimme harjoitelleet, ei käynyt. Lantiota ei saanut kiertää yhtään sivulle. Yritin korjata asentoa monta kertaa ja lavalla ollut tuomari käski hyvin tiukasti korjaamaan sitä kerta toisensa jälkeen. Kun olin viisi kertaa korjannut asentoa, niin tuomari sanoi, että lennän lavalta pihalle, jos en nyt saa sitä oikein. Sain kuin sainkin asennon korjattua, vaikka varmasti parastani en pystynyt siinä antamaan, peppu jännitys unohtui ja sitä rataa 😀

benweider-bikini
Tässä vasemmalla Tuula Seilonen, ainut finaaliin päässyt suomalainen

ben-weider-bikini1

pauliina-pakarinen-benweider

pauliinapakarinen-sidepose

 

Kaikkeni kuitenkin annoin ja pääsinkin toiseen vertailuun, eli olin 9 parhaan joukossa!

Lopulliset tulokset eivät ole vielä tulleet, mutta meidän sarjasta yksi ainut suomalainen pääsi finaaliin. Moni suomalainen kilpakumppani tippui pois jo ekalla kierroksella. Voin siis olla erittäin tyytyväinen mun suoritukseen tässä kilpailussa!

Jos kansainvälisesti haluaa pärjätä, niin sitten sitä lihasta pitää todella olla. Selkään ja käsiin mä tarviin hurjasti lisää lihasta ja sitä lähetään nyt rakentamaan. Tiedän jo nyt, että aion osallistua ensi vuonna Arnold Amateuriin kesän lopussa, jonne haluan tuoda näytille paljon enemmän lihasta! 🙂

En ollut ostanut lippua kehonrakennus kilpailuun, koska en tiennyt, pääsenkö Weiderissä finaaliin ja pieni paniikki meinasi tulla, koska halusin ehdottomasti päästä katsomaan Jukan kilpailun, joka oli finaalin kanssa samaan aikaan.

Kaikki päättyi paremmin, kuin hyvin, kun pääsin VIP paikoille aivan tuomareiden taakse. Tästä kiitos kuuluu M-Nutritionille, joiden tuotteita itsekin käytän! Olin niin fiiliksissä Jukan kilpailusta ja (vaikka mielessäni sen jo tiesinkin), niin Jukka nappasi SM-kullan omasta sarjastaan. Olen niin ylpeä Jukasta, koska olen nähnyt vierestä sen kovan työn, mikä on voiton eteen tehty!!

jukka nyyssölä
On se kova!!

SM-kilpailu aamu alkoi hieman pirteämmissä tunnelmissa. Sain nukuttua sikeät 8 tunnin unet (olin kuulemma kuorsannut kiitettävästi, Jukkakin kuuli mun kuorsaavan ensimmäistä kertaa haha :D) ja lähdin päivään hyvällä fiiliksellä.

Meidän sarja alkoi eliminaatiokierroksella, josta menin jatkoon. Jo ekalla kierroksella ilmeni ongelma mun kengissä. Jostain syystä hikoilin, kun pieni sika ja mun varpaat sulloutui ulos kengistä, jonka takia horjuin ekalla kierroksella…

Kun tulin lavan taakse, alkoi mua kaiken lisäksi pyörryttää ja keräilin itseäni hetken istuen, juoden vettä ja napsien suolaa. Noh, varsinaisessa kilpailussa yritin unohtaa kenkäongelman, mutta kesken line upissa seisomista lavatuomari tuli pyytämään mut taakse ja sanoi: ”tuutko käymään tuolla takana, sulla on riisikakkua perseessä” 😀 😀 Kyllä, kävin siinä sitten verhon takana ja peppu putsattiin toisen tuomarin toimesta. Ei muuta, kuin takaisin line upiin muina miehinä. Yleisöön pala riisikakkua ei kai? ollut näkynyt 😀 Pääsin ensimmäiseen vertailuun, jotka menivät jo hiukan paremmin.

Sain ennen finaalien alkua tiimikaverilta toisen kengät lainaan, jolla harjoittelin muutaman kierroksen I-kävelyä takahuoneessa. Meille tultiin myös sanomaan, että I-kävelyssä ei saa kävellä lavan taakse, kun kerran ollaan tultu eteen, joten mun I-kävely meni hiukan uusiksi. Mun vuoron tullessa unohdin kaiken muun ja unohdin ehkä muutaman jutun, mitä olin harjoitellut, mutta ainakin energia oli mukana. Tässä Jukan ottama video mun kävelystä.

Ja vielä muutama kuva I-kävelystä.

pauliina-pakarinen-frontpose

Vähän ehkä jotain erilaista, mitä multa on totuttu näkemään ;)
Vähän ehkä jotain erilaista, mitä multa on totuttu näkemään 😉

pauliina-pakarinen-backpose

Ja vielä top 3

Emmi oli todella voittonsa ansainnut!!
Emmi oli todella voittonsa ansainnut!!

Tottakai olisin halunnut olla vielä parempi, mutta olen todella tyytyväinen niihin parannuksiin, joita pystyin vielä Jyväskylän jälkeen tekemään kaikilla osa-alueilla. Aion kisata seuraavan kerran keväällä jo maaliskuussa Ruotsissa ja seuraavan kerran Fitness Classicissa, mutta näistä tulen kertomaan lisää, kun olen päässyt valmentajan kanssa juttusille.

Tähän on hyvä päättää tämä kisavuosi ja lähteä fiksusti rakennuskaudelle. Painoa en halua turhaan kerryttää ja nyt aletaan todella takoa lihasta käsiin ja selkään ja jalkatreenit ovat minimissä. Ensin rakennettiin jalat, nyt taotaan vielä se yläkroppa kunnon X-malliin.

Motivaatio on huipussaan tällä hetkellä. Muutama päivä lepoa ja takaisin arkeen!

pauliinafitworld

18 vastausta artikkeliin “Fitness Expo – tulokset ja kurkistus kulissien taakse”

 1. Olit super upea! Olin lauantaina kattomassa kisoja ja olit kyllä Ben weiderissä upea ilmestys:) mä mietinkin mitä se tuomari siellä lavalla sulle koko ajan höpötti 😀 oisin kyllä toivonut sulle sm-kullan, uskon että olisit pärjännyt mm-kisoissa paremmin kuin emmi. 🙂 onnea pronssimitalista ja paljon tsemppiä kehityskaudelle! 🙂

  • Kiitos! 🙂
   Haha jep, tuntu et se pyöri mun edessä koko ajan haha 😀 Kiitos paljon kehityskausi tsempeistä ja ihanaa syksyä sinne! 🙂

  • Kiitos 🙂 ja ihan oikeessa oot, rauhallisuutta mukaan ensi kerralla!

 2. Pakko sanoa että kunnosta en tiedä mitään kun en ammattilainen noissa hommissa ole mutta mielestäni tukan väri ja meikki oli täydelliset 😊

  • Mä kans tykkäsin niiin paljon. Ne teki Laura Ahokas ja Blend Beauty 🙂

 3. Upealta näytät! 🙂 En tiedä tuosta fitnesskisojen lavakävelystä mitään, mutta tanssijana huomio kiinnittyi käsien liikkeisiin, jotka eivät olleet ihan loppuun asti viety esiintyessä, hieman ”hätäiset” ja loppusilaus aivan kuin jäi hieman uupumaan. Se saa kokonaisuudesta vähän hermostuneet vibat, vaikka muuten esitys sujuisikin hyvin. Käsien liikehdintää lavalla kannattaakin harjoitella myös monipuolisesti (en epäile, ettetkö niin olisi tehnytkin). Muuten kyllä oikein viimeisen päälle hiottu kroppa ja itsevarma ulosanti. Tällaisena tavis-salilaisena ei edes huomaa käsiesi tai yläkropan lihaksistosi ”puutetta” – päinvastoin omaan silmään ainakin yläkroppasi näyttää erittäin hyvältä ja atleettiselta sinulla, kuten myös alakroppa. Wau!

  • Kiitos! 🙂
   Olet aivan oikeassa. Mulla meni vähän pasmat sekasin siitä, kun I-kävelyn sääntöjä muutettiin viime hetkellä. Käsiäkin olin harjotellut paljon enemmän, mitä sitten muistin lavalla tehdä 😀 kiitos rakentavasta palautteesta, itsekin kiinnitin huomiota ihan samoihin asioihin ja aion korjata ne ensi kisoihin. Erittäin hyviä huomioita siis.

 4. mun mielestä tosi jännä että vaikka ootte noin tikissä kunnossa niin vatsalihakset eivät sillä tavalla erotu selkeesti kun tuota alintakin kuvaa katsoo 😀

  • Bikini kilpailijoilla ei saa olla yhtä erottuvat vatsalihakset, kuin bodyssa. Siihen kiinnitetään viimeistelyissä myös huomiota ja vatsalihasten näkymiseen pystytään vaikuttamaan viimeistelyissä ja jopa vielä lavan takana 🙂

  • Haha jep, naureskelen edelleen välillä sille 😀 Kiitos paljon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta