The Blog Awards Finland huumaa

Nyt on fitnessmimmill√§ krapula! ūüėÄ

Asukoodina tumma asu
Asukoodina tumma asu

Eilen oli pitk√§√§n odotettu ilta, kun p√§√§stiin juhlimaan Blog Awardseja A-lehtien toimistolla. M√§ olin n√§iss√§ bileiss√§ my√∂s viime vuonna ja ehdottomasti l√§hdin mukaan t√§n√§kin vuonna nauttimaan upeasta tunnelmasta, tapaamaan bloggaajakollegoita ja vaihtamaan vapaalle – ensimm√§ist√§ kertaa puoleen vuoteen ūüėÄ Voin sanoa, ett√§ kyll√§ teki hyv√§√§ pitk√§st√§ aikaa v√§h√§n rentoutua ja otin kyll√§ kaiken irti nauttimalla huippuruoasta ja juomasta. Gaalavieraista todella pidettiin hyv√§√§ huolta!

Puitteet olivat vielä upeammat, kuin viime vuonna
Puitteet olivat vielä upeammat, kuin viime vuonna

M√§ menin gaalaan yhdess√§ Krista Seunan kanssa, joka on varmasti monelle munkin lukijalle tuttu. Meill√§ oli ihan super hauskaa ja naurua riitti. Kristalla on kyll√§ syd√§n paikallaan ja positiivisuus ihan huokuu Kristan seurassa. Me elettiin hetkess√§ mik√§ voisikin olla meid√§n molempien motto ūüėÄ

pauliinapakarinen-kristaseuna

Meh√§n ei kumpikaan olla nyt mill√§√§n dieetill√§ ja nautittiin tarjoiluista hyv√§ll√§ omallatunnolla. Koko paikassa ei tainnut olla ket√§√§n muuta, joka nautti ruoasta ihan nelj√§n lautasellisen verran. Meill√§ fitnessmimmeill√§ on pohjaton n√§lk√§! ūüėÄ

Ahvenhampurilaisia - nää oli ihan parhaita!
Ahvenhampurilaisia Рnää oli ihan parhaita!
Lohipaloja purtavaksi
Lohipaloja purtavaksi
the_blog_awards_finland_2016_52a1242-600x900
Jälkkäriä <3

Palkintojenjaon j√§lkeen ilta huipentui ihan tajuttoman upeaan ilotulitukseen, jota gaalavieraat seurasivat pimeydess√§ ja samaan tahtiin soivan musiikin kera. Voin sanoa, ett√§ nyt j√§i kyll√§ viime vuoden Kauppatorin ilotulitus kakkoseksi! ūüėÄ

blogawards2016_83-900x600

Täytyy myöntää, että sitä kuohuvaa tuli juotua lasi, jos toinenkin, mutta olen sitä mieltä, että täytyy osata myös nollata ilman mitään tunnontuskia. Kun olen vapaalla niin sillon en todellakaan mieti montako kaloria siinä juomassa tai ruoan palasessa on.

Ihana ja nautiskelun täyteinen viikonloppu tulee jatkumaan tänään, kun vietämme iltaa ystäväpariskunnan kanssa hyvän ruoan, juoman ja tekemisen merkeissä. Mä leivoin jo eilen jääkaappiin odottamaan Daim juustokakkua ja kinkkujuustopiirakkaa. Sen lisäksi naposteltavaksi on kylmäsavulohileipäsiä, salaattia, patonkia ja jälkkäriksi lakritsipoppareita. Toisen pariskunnan parempi puoli kokkaa meille kunnon kotiruokaa, joka on vielä yllätys. Makeita herkkuja on kuulemma sieltäkin tulossa!

Multa jo kyseltiinkin eilen Snapchatissa Daim juustokakun ohjetta ja laitan sen t√§nne huomenna. M√§ tykk√§√§n tosi paljon leipoa ja opetella uusien ruokien tekemist√§ ja yksi parhaista jutuista kehityskaudella on viikonloput, jolloin voi sy√∂d√§ v√§h√§n vapaammin ja p√§√§st√§√§ sis√§isen leipurin valloilleen. M√§ tykk√§√§n muuttaa reseptej√§ mun n√§k√∂isiksi ja aina siell√§ on joku ainesosa tai m√§√§r√§, jonka sovellan ihan itse. Saa tuo resepti osiokin v√§h√§n uutta t√§ytett√§ pitk√§st√§ aikaa ūüėČ

Ensi viikolla on paluu oikeiden treenien pariin. Siihen asti aion nauttia, ehk√§ olen sen ansainnut ūüôā

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta