Hiusten muodonmuutos ja pidennykset

Pääsin tänään kunnon muutosleikkiin, kun mun hiukset päivitettiin kisalookista syksyisempään lookiin. 

Mullahan oli ollut sinettipidennykset kesästä lähtien ja yhteensä ne olivat lopulta päässä noin 4-5 kuukautta.

Sinettien irrotus oli lähes yhtä aikaavievä operaatio, kuin niiden laittaminenkin. Sinetit on laitettu eri paikassa, kuin Blendissä ja muutamaa isompaa takkua lukuunottamatta selvisin ilman vaurioita, vaikka sineteistä kuulee vaikka mitä kauhutarinoita. 

sinettien poisto
Tää on aika järkky kuva, haalistunut väri, sinetit otettu just pois 😀

Alla olevissa kuvissa on mun omat hiukset, jotka ovat kyllä pitkät, mutta paksuutta voisi olla omaan makuuni enemmän. Katson nyt vähän aikaa, miltä ilman pidennyksiä oleminen tuntuu ja jos se tuntuu aivan mahdottomalta, niin laitetaan mulle yks paketti saman pituista tuuhennosta teippihiuksesta paksuutta tuomaan. Pituutta kun tuossa on mun omaan makuun ihan tarpeeksi. 

Valmis väri: punaisuus poissa ja täysin omat hiukset
Valmis väri: punaisuus poissa ja täysin omat hiukset

Pitkat hiukset

Mun hiukset värjäsi Yasmin, joka työskentelee Blendissä niin kuin myös Laura, joka teki mulle kisameikit ja hiukset Jyväskylään ja Lahteen. Mä oon ihan super onnellinen mun uusista syys hiuksista! 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta