Teippipidennykset ja uusi väri!

Niin siinä sitten kävi, että kuukauden mä ehdin olla ilman pidennyksiä, kunnes päätin, että pakko saada pidemmät ja paksummat hiukset! Ei muuta kun aikaa luottokampaajalle Blendin Yasminille ja muodonmuutos on taattu! 

Mä halusin päivittää myös hiustenväriä tummempaan, koska jollain tapaa en kokenut oloa niin omaksi vaaleanruskeassa tukassa. Kaipasin vähän enemmän särmää lookiin. 

Mä oon tällä hetkellä niin onnellinen uudesta tukasta, että voisin vaan hipelöidä sitä koko ajan 😀 Mulle laitettiin yks paketti 50 cm Simply Natural teippipidennystä. 50 cm on just sellanen naisellinen pituus, jossa tykkään olla. Mahonginruskeat sinetit oli 60 cm, jotka olivat ihan super ihanat, mutta itse en kaipaa ihan niin paljoa pituutta tukkaan. 

Ennen ja jälkeen: 

teippipidennys

Teippipidennys

Teippipidennys
Kun oot niin rakastunu uuteen tukkaan että haluat koko ajan hipelöidä sitä 😀

Kyllä mun täytyy sanoa, että vanha sanonta, hiukset on naisen kruunu, pitää ainakin mun kohdalla paikkaansa! 😀

pauliinafitworld

5 vastausta artikkeliin “Teippipidennykset ja uusi väri!”

  • Tummanruskee haluttiin, en tiiä sitä tarkkaa sävyä kun luotin hiukseni Yasminin käsiin 😀

 1. Kauniit hiukset sinulla jo oon kyllä täysin samaa mieltä siitä, että hiukset on naisen kruunu <3

  Kysyisin vielä, että ihanko tosi tuossa on vain yksi paketti teippipidennystä? :O Ja noin upeelle näyttää? <3 Itse oon juuri pähkäilemässä teippejä takaisin tukkaan ja mietin juurikin tuon yhden ja kahden paketin välillä 🙂 Yhdessä käsittääkseni 20 osiota?

  Mukavaa viikonloppua <3

  • Kiitos, oon itekin tosi tyytyväinen <3

   Tossa on tosiaan vaan yksi paketti. Mulla on itsellä myös aika pitkät hiukset, joten sen vuoksi ne varmaan sulautuu mun omaan tukkaan niin hyvin. Ja 20 osiota laitettiin!

   Ihanaa viikonloppua myös sinne! <3

 2. Tuo uusi väri näyttää ihan mahtavalta ja toimisi itseasiassa kisalavallakin huomattavasti paremmin kuin se entinen vaaleampi sävy :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta