Nyt alkaa huumori loppua

Tiedättekö sen tunteen, kun odotat jotain asiaa niin paljon, että siihen vievät päivät tuntuvat lopputtoman pitkiltä? Mulla on nyt juuri sellainen olo, kun odotan meidän ensi viikolla alkavaa lomaa.

Mä olen päättänyt, että tämä vuosi 2017 on muutosten vuosi ja aion tehdä silloin enemmän asioita, joista nautin. Niinhän sen pitäisi mennäkin elämässä, eikö vain?

Mä tunnen, että mun kutsumus on hyvinvointialalla. Olen ollut mukana jo monen asiakkaan upeassa muutoksessa (joista pääsette lukemaan tämän vuoden aikana myös täällä blogissa), että joka ikinen kerta koen ne samat onnistumiset, mitä mun asiakkaat kokevat.

En saa niitä samoja ilon tunteita siitä, että istun toimistossa tekemässä jotain, mikä ei ole mulle itselleni arvokasta työtä.

Uskon, että ihminen tulee onnelliseksi silloin, kun saa tehdä asioita, jotka ovat samalla linjalla oman arvomaailman kanssa. Kyllähän sen tutkimuksetkin osoittavat, että nykymaailmassa työntekijälle on rahaa tärkeämpää työn mielekkyys ja tunne siitä, että työtä arvostetaan. 

Olen tajunnut sen, että mulla on mahdollisuus tehdä ihan mitä vain haluan omalla elämälläni ja sen vuoksi olen alkanut tehdä arkeen pikkuhiljaa muutoksia, jotta pääsen siihen tilanteeseen, joka on itselleni kaikista mieluisin. 

pauliina pakarinen
Asu: Boombody

Olen pohtinut paljon kokopäiväiseksi yrittäjäksi ryhtymistä ja tilanne alkaa näyttää siltä, että se on tämän vuoden aikana mahdollista. Opin yrittäjänä uutta joka ikinen päivä.

Moni luulee, että yrittäjän työ on helppoa, mutta itseasiassa moni yrittäjä tekee enemmän työtä, kuin normaali kahdeksasta neljään toimistolla oleva työntekijä. Silloin kun töitä on, niin niitä tehdään. Pitää jatkuvasti olla ajan hermolla sesongeista ja tulee myös itse olla aktiivinen. Asiakkaat eivät kävele kotiovelle. Vaikka et jaksaisi tehdä töitä, niin silti niitä on tehtävä.

Tietyllä tapaa yrittäjyys sopii mun luonteelle, koska olen läpi elämäni tottunut painamaan vaikka läpi harmaan kiven. Mulla on ystävänä monia yrittäjiä, joilta saan paljon henkistä tukea ja voimme jakaa päivittäisiä tuntemuksia yhdessä. 

Se, että olen loman tarpeessa iski vasten mun kasvoja tänään aamulla. Ajattelin, että lähden pitkästä aikaa ulos aamulenkille, jotta piristyisin ja saisin raitista ilmaa. No eihän lenkistä meinannut tulla yhtään mitään, kun tuuli oli niin kova, että oli vaikeaa päästä eteenpäin ja meinasin liukastua varmaan tuhat kertaa. En todellakaan palannut kotiin kovin pirteänä. Olen yleensä super positiivinen ja siitä saankin kuulla usein kiitosta, mutta myös mulla on hetkiä, jolloin alkaa niin sanotusti huumori loppua 🙂

Mulle liikunta ja luonto on intohimo ja jos aamulenkistäkään ei saa mitään irti, niin kyllä se vain vaikuttaa koko loppupäivään. Mun yhtenä suurena haaveena on asua joku vuosi ainakin puolet vuodesta ulkomailla. Tai no sanon sen nyt ääneen, että se on tavoitteeni. Kun haaveista tekee tavoitteita, niin niiden eteen tekee töitä ja pikkuhiljaa saavuttaa tavoitteen tekojen seurauksena.

Positiivisuus on välillä koetuksella.
Positiivisuus on välillä koetuksella.

Mulla on ollut jo vuosia visio siitä, että joku päivä vielä aloitan mun aamut lämpimässä säässä ja meri kimaltelee siinä vieressä. Olen oikeastaan miettinyt jo monia vuosia, että en aio asua Suomessa loppu elämääni. Tuolla maailmalla on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että sen ei voi antaa vain lipua sormien lävitse. 

Tiedostan itsekin, että olen todella loman tarpeessa. Huomaan sen tästä turhautumisesta, joka mulla tällä hetkellä on. No, ei se ole ihmekään, kun en ole ollut pois arkiympyröistä sitten kahteen vuoteen. Ensi keskiviikkona koittaa meidän loma. Koitan täyttää nämä päivät tekemisellä, jotta aika menisi vähän nopeammin. Kärsimättömänä ihmisenä se ei ole aina ihan helppoa 🙂

Lue edellisestä postauksesta, kun treenasin bodareiden kanssa sunnuntaina! Treeniä bodareiden kanssa

pauliinafitworld

4 vastausta artikkeliin “Nyt alkaa huumori loppua”

  1. Tämä ei oikein liity aiheeseen, mutta kysynpä kuitenkin kun sinulla on kokemusta noista boombodyn treenihousuista ja hyvältä näyttää jalassasi, onko hyvät salitreenissä? Näkyykö niistä läpi esim. kyykätessä? Ja onko eri väreissä esim. mustissa tai harmaissa mitään suurempia eroja? Sinun innoittamana tekis mieli tilata itsellekkin! Kiitos paljon jos ehdit vastata ja oiken hyvää tulevaa vuotta sinulle!! 🙂

    • On ehdottomasti rehellisesti parhaat treenihousut, jotka mulla on ollut. Ei näy läpi, on hyvää kangasta, joka kuitenkin joustaa todella hyvin! 🙂 Suosittelen ehdottomasti tilaamaan. Väreissä ei ole eroja, mulla on mustat ja harmaat ja molemmat yhtä hyviä.

  2. Hei

    Toivoisin postausta ruokavaliostasi. Minkälaisia aterioita syöt ja miten jaat päivän hiilarit ym.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta