Miltä näytän salin ulkopuolella?

Näin pääosin treeniaiheista blogia kirjoittavana tulee harvemmin raotettua verhoa siihen mun normaali arkeen, jota elän salin lisäksi. Siihen kun kuuluu paljon muutakin, kuin kilpaurheilun ympärillä pyörivät asiat. Olen päivittänyt viime aikoina mun omaa tyyliä.

Olen nykyään sellainen, että panostan mieluummin oikeasti laadukkaisiin ja mukaviin vaatteisiin, kuin että ostelisin jotain pientä joka kuukausi. Olin viime viikolla shoppailemassa ihan kauppakeskuksessa, jota teen oikeasti todella harvoin. Vaikka tykkään kauniista asioista, niin en koe tarpeelliseksi hankkia jatkuvasti lisää materiaa itselleni. 

Tältä saatan näyttää esimerkiksi jos lähden kaupungille

Elämä tulee muuttumaan tällä viikolla aika tavalla, kun jään pois päivätyöstä ja siirryn kokopäiväiseksi yrittäjäksi.

Mun Macbook Air kulkee mukana joka paikkaan ja voin muuten sanoa näin toimivan teknologia rakastajana, että Macbook on vienyt sydämeni sen helppo käyttöisyydellä ja toimivuudella. Macbook on ihan täydellinen kaikkeen siihen, mitä koneella teen; töitä, koulujuttuja, muokkaan kuvia ja videoita, selaan nettiä, katson elokuvia, kuuntelen musiikkia ja vaikka mitä.

Koska kone kulkee nykyään melkein minne vain mun mukana, niin oli aika hankkia sille arvoisensa tietokonelaukku, jonka satuin löytämään Itiksen Power -nimisestä liikkeestä.

ferrelli tietokonelaukku

ferrelli tietokonelaukku

ferrelli tietokonelaukku
Mahtuu hyvin muutakin, kuin kone!

Laukku on aitoa nahkaa ja sille sai vielä kolmen vuoden takuun! Laukku on niin kaunis, että se voisi mennä jopa käsilaukusta. En malta odottaa, että pääsen testaamaan sitä ensimmäistä kertaa, kun lennän Malagaan, jonne kone tulee myös mukaan!

Olen päivittänyt lompakkoni viimeksi neljä vuotta sitten ja sen se oli näköinenkin! Päivitin samalla reissulla myös lompakon, jonka löysin Itiksen Stockmannilta.

trussardi jeans lompakko

Nimi on myös kaunis yksityiskohta

Tykkään suht hillitystä tyylistä ja tämä Trussardi Jeans merkin lompakko on juuri sitä! Mun lompakon täytyy olla iso, koska se täyttyy helposti lippusista ja lappusista, joita sitten tyhjennän sieltä säännöllisesti 😀 

Kyllä nyt kelpaa tehdä töitä vaikka toisella puolella maapalloa! 🙂

 

 

 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta