Teippipidennyksillä pituutta ja paksuutta hiuksiin

Eilen oli vuorossa matkatukan päivitys Blendissä. Mulle laitettiin paketti Simply Natural teippipidennyksiä viimeksi joulukuussa ja hiukset ovat pysyneet unelmakunnossa nämä kolme kuukautta.

Teipit olivat valuneet sen verran alas, että oli aika tehdä niiden nosto. Samalla värjättiin hiukset astetta tummemmiksi ja huhtikuun kisatukka tuleekin olemaan tummempi, kuin syksyn kisoissa. Tunnen oloni omaksi näissä tummissa hiuksissa ja tällä hetkellä on vaikea kuvitella, että palaisin enää vaaleanruskeaan. 

Mulla on ollut clip on pidennykset, sinettipidennykset ja teippipidennykset ja näistä kolmesta pidän eniten teippipidennyksestä.

teippipidennys simply

Sinetti on todella luonnollinen, mutta vaatii hiukan enemmän hoitoa, jotta sinettikohdat eivät mene takkuun. Sinetit ovat kyllä ihanat, mutta laittoon menee niin kauan aikaa, että revin melkein jo hiuksia päästä niiden laiton aikana 😀 

Teippipidennykset ovat hellävaraiset hiuksille ja kun omat hiukset paljastuivat pidennysten alta, niin ne olivat aivan entisensä. Olen niin tykästynyt näihin teippeihin, että otettiin ne samalla kertaa pois, värjättiin hiukset ja laitettiin takaisin. Muutamassa tunnissa oli taas hiukset päivitetty. Mulle kaiken tämän teki Sanna, joka on Blendin ihana uusi kampaaja. Sannalta onnistuu värjäykset, pidennykset ja kampaukset käden käänteessä. Jos olet esimerkiksi kesän hääkampausta vaille, niin nyt kannattaa varata Sannalle aika 😉 

teippipidennys

 

pauliinafitworld

Yksi vastaus artikkeliin “Teippipidennyksillä pituutta ja paksuutta hiuksiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta