Voiko sanoa ääneen olevansa onnellinen?

Huh kun mulla on hurja vauhti päällä. Arki on todellakin nykyään työn täyteistä oman yrityksen ja muiden sivubisneksien pyörittämisessä.

Pääsen parin kuukauden sisällä paljastamaan brändin, jonka eteen olen tehnyt taustatiimin kanssa töitä jo vuoden ajan. Sitten pääsen viimeistään toteuttamaan omaa juttuani 110% lasissa. Nettisivut ja verkkokauppa tulevat avautumaan pian ja tarkoitus on muuttaa yrityksen toimintamuoto osakeyhtiöksi, jossa itse olen pääomistaja ja oma isäni tulee siihen toiseksi osakkaaksi. Tulevaisuus näyttää, että otammeko mukaan myös muita osakkaita. 

Oman yrityksen lisäksi olen laittanut itseni likoon myös monissa muissa projekteissa ja pian tekemiäni ohjelmia pääsee ostamaan myös muuta kautta, kuin oman yritykseni. Sen lisäksi vireillä on myös toinen bisnes, mutta siitä ei sen enempää, koska nimiä ei ole vielä paperissa. 

Niin kuin huomaa, niin mulla on taas kaikki raudat tulessa, mutta nautin siitä, kun pääsen toteuttamaan itseäni oman jutun parissa. Huomaa selvästi, että kun toinen ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa ja selvästi muutokset myös henkilökohtaisessa elämässä ovat vapauttaneet enemmän energiaa oman jutun toteuttamiseen. Lujaa menee, mutta menköön ja yrittäjänä on painettava silloin, kun rauta on kuumaa. 

Olin eilen ensimmäisellä twerkkaustunnilla ja täytyy sanoa, että on se kyllä kovaa liikuntaa! Paita oli hiestä märkänä tunnin jälkeen, mutta oi että miten mä nautin tanssimisesta! Ajatukset sai todellakin pois arjen rutiineista, kun keskittyi koreografiaan ja liikkeeseen. Aion alkaa käydä nyt eri tyyppisillä tanssitunneilla muutamankin kerran viikossa, niin paljon positiivista energiaa se mulle tuo. Lajeina on twerkkaus, dance hall, reggaeton ja muut vauhdikkaat lajit, joissa pääsee sheikkaamaan kunnolla! 😀 

Olen treenannut kaksi kertaa uuden valmentajan kanssa tällä viikolla ja en voi muuta sanoa kun että olen vakuuttunut. Treenit on saatu vietyä ihan täysin uudelle tasolle ja nyt on jokainen lihas kipeänä. Nykyään en malta odottaa seuraavia treenejä, joissa pääsen ylittämään itseni. Kyllä sen nyt vaikuttaa siltä, että otan tästä itselleni vakituisen valmentajan! 🙂 

Olen niin innoissani kaikesta tulevasta, että en malta pysyä paikoillani.

En tiedä, että miksi arastelen kertoa siitä, että olen tällä hetkellä onnellinen ja hyvin menee. Kai se on osittain sitä, että aina löytyy ihmisiä, jotka haluaisivat sinun mokaavan, jotta pääsisivät nauramaan sinulle.

Mulle on ollut aina tärkeintä elämässä noudattaa juurikin oman isäni elämänohjetta tehdä aina vaan omaa juttuaan välittämättä muista.

Kova työ kyllä palkitaan lopulta ja hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita.

Mä pyrin täyttämään mun päivät ja arjen mulle iloa tuovilla asioilla ja mun mielestä jokaisella on oikeus olla onnellinen omasta jutusta, oli se sitten kuinka turhamaista tai typerää ulkopuolisten mielestä.

Jokainen on loppu peleissä oman onnensa seppä ja itse itsensä kanssa täytyy tämä elämä kuitenkin elää, ei kenenkään muun. Elämää pitää elää omaa itseään varten, eikä niin, että miellyttäisi mahdollisimman montaa ihmistä. 

Edellinen postaus: Kohti 2018 SM-kilpailuja

 

pauliinafitworld

3 vastausta artikkeliin “Voiko sanoa ääneen olevansa onnellinen?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta