No se parisuhdetilanne.

Tätä onkin multa kyselty muuallakin kuin täällä blogissa ja koska julkinen kirjoittaja olen, niin ajattelin nyt kertoa sen tänne ihan avoimesti.

Eli tosiaan jotta turhilta arvauksilta vältytään, niin olen ollut tässä sinkkuna jo kohta kuukauden ajan. Mihin tuo aika onkaan oikein mennyt? Juurihan elämäntilanne muuttui ja sitä sai taas hetken miettiä, että mihis suuntaan sitä seuraavaksi lähtee. 

Arki on muotoutunut hyvin tässä menneiden viikkojen aikana ja nyt voisi sanoa, että olen tottunut tähän sinkkuuteen hyvin. Viihdyn itse itseni seurassa ja on mahtavaa, kun esimerkiksi ystäville jää enemmän aikaa ja kesä tuoki tullessaan kaikennäköisiä menoja ystävien kanssa, jonne on ihan mahtava lähteä, niin sanotusti vapaana sieluna 🙂 

Tälläiset isot muutokset saavat aina miettimään omaa tulevaisuutta ja myös mennyttä siltä kantilta, että mitä sieltä voi oppia ja tehdä paremmin tulevaisuudessa.

Oma tärkein tavoitteeni on olla mahdollisimman onnellinen kaikilla osa-alueilla, myös parisuhteessa. Elämäni on tällä hetkellä niin täyttä ja onnellista muiden asioiden puolesta, että suhteen täytyy todellakin jättää plussaa viivan päälle, jotta sellaiseen vielä uudestaan lähden. En halua kuulostaa krantulta tai ylimieliseltä, mutta kriteerit ovat kyllä nykyään aika korkealla mahdolliselle uudelle suhteelle.

Olen aina ollut enemmän seurustelevaa tyyppiä ja oikeastaan siitä lähtien kun ensimmäiseen parisuhteeseen aloin, niin olen ollut suhteessa yhtä ainutta sinkkukesää vuonna 2013 lukuunottamatta. Sillonkin taisin viihtyä sinkkuna sellaiset neljä kuukautta.

Olenkin nyt päättänyt, että aion todellakin totutella vielä lisää tähän yksin olemiseen ja siinä samalla etsiä itseäni ja löytää itsestäni uusia puolia.

pauliinafit
Fiilistelyä perjantain kuvauksista

Mulla ei siis todellakaan ole kiire uuteen suhteeseen ja kun tulevan mahdollisen miehen tulisi kestää mun suhteellisen spontaania luonnetta ja yrittäjän elämää, niin tuo kombo ei ole maailman helpoin.

Tarvitaan siis valtavasti itsevarmuutta antaa mun toteuttaa omaa juttuani. Mä olen parisuhteessa super lojaali ja luotettava, mutta tarvitsen vierelleni vahvan ihmisen, joka ei pelästy, kun sinkoilen suuntaan ja toiseen 😀 

Mieli on tällä hetkellä rauhallinen ja avoin. Nautin tällä hetkellä jokaisesta päivästä ja mikä parasta kesäkin on tullut tänne Suomeen, joka saa kyllä hymyn huulille. Mulla on siis kaikki hyvin tänään 🙂

Edellinen postaus: Kesän ensimmäiset kuvaukset

 

pauliinafitworld

Yksi vastaus artikkeliin “No se parisuhdetilanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 19
Tykkää jutusta