Ripsipidennykset ja omat kasvaneet ripset!

Mulla oli eilen ripsihuolto Blendissä ja huollettiin ripset kuntoon. Olen käyttänyt ripsipidennyksiä nyt puolen vuoden ajan ja mulle on laitettu volyymit kaikista kaarevimpina ja nyt olin viimeisimmän kuukauden vähän vähemmän kaarevilla volyymeilla, joista tykkäsin niin paljon, että laitettiin ne myös tällä kertaa. Ripset ovat luonnollisemman näköiset, kun ne eivät ole niin kaarevat, mutta volyymit ovat kuitenkin aina näyttävän näköiset. 

Yllätyin todella, kun ripsientekijä Gynai sanoi, että mulle on kasvanut lisää omia ripsiä näiden kuukausien aikana eikä edes mitään lyhyitä ripsiä.

Olen monesti kuullut puhuttavan, että ripsipidennykset vahingoittavat omia ripsiä, mutta oikein laitettuna ripset pääsevät kasvamaan pidennysten alla ja parhaimmillaan voi käydä juuri näin, että omat ripset lisääntynyt pidennyksien alla. Tekoripset ja ripsiväri rasittavat ripsiä yllättävän paljon ja vaikka luulisi, niin hyvä ripsien tekijä voi olla parempi vaihtoehto kuin aiemmista kumpikaan. 

Mä en suostuisi enää luopumaan näistä ripsistä. Ne helpottavat todella arkea ja on ihanaa, kun silmät ovat auki heti herätessä ripsien ansiosta. Sitten kun vielä ruskettuu kesällä ja meikkiä ei tarvitse käyttää niin paljon, niin ripset ovat vielä tuplasti parempi juttu. 

Kannattaa varata aika Gynaille ennen kun kesä tulee niin ehdit ottaa ripset vielä ennen lomaa. Voin lämpimästi suositella ja mikä parasta, Gynai on aivan ihana ihminen ja ripsihuollot menevät kuin siivillä höpötellessä. 

Edellinen postaus: No se parisuhdetilanne. 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta