Nyt se on vihdoin valmis – me teimme sen!

Olemme oikeastaan koko kesän ajan vinkkaileet Maijan kanssa, että meillä on meneillään yhteinen projekti, johon myös meidän seuraajat tulevat pääsemään mukaan. Moni onkin jo kysellyt malttamattomana, että mistä oikein on kyse ja nyt on tullut aika paljastaa se kaikille. 

Olemme tunteneet Maijan kanssa jo vuosien ajan ja kun yhdistimme voimat, niin aloimme saadaan paljon kysymyksiä eri somekanaviin treenistä, ravinnosta ja elämästä. Loppujen lopuksi näitä kysymyksiä alkoi olemaan niin paljon, että olisi mennyt kaikki päivät vastata niihin kaikkiin kunnolla.

Olemme Maijan kanssa tietyllä tapaa tämän fitnessmaailman friikkejä. Meille fitnesselämä ei ole pelkkää sikspäkkiä tai ruokien punnitsemista, vaan elämään mahtuu niin paljon muutakin; ystäviä, matkustelua, hyviä bileitä, herkuttelua ja elämästä nauttimista. Olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että tuomme tätä elämäntapaa julki kaunistelematta ja näytämme, että kuntoon voi päästä myös rennolla otteella. 

maija ja pauliina fitness seminaari
Jäätelökin mahtuu makroihin

Haluamme murtaa fitnessmaailman myyttejä uudella tavalla. Mielestämme fitness on ollut esillä viime aikoina täysin väärällä tavalla ja haluamme antaa ihmisille uusia ajatuksia tästä lajista niin kilpailijoille -kuin harrastajille. Sitä varten olemme kehittäneet uudenlaisen konseptin: ”Fitness for Dummies”.

Murramme myyttejä ja kerromme sisäpiirin tietoa seminaareissa, joista ensimmäiset ovat jo syyskuussa. Voit ilmoittautua mukaan, jos olet miettinyt elämäntapamuutosta, olet sali -tai muun lajin harrastaja tai kilpailija. Saat seminaarista varmasti uutta ajateltavaa ja sisäpiirin tietoa tästä lajista, jota ei edes personal trainer koulutuksesta saa. 

Tässä on ensimmäisen seminaarin aiheet:

Esittelyt ja mistä ajatus lähti

 • Someilluusio
 • Miksi kaikki tehdään niin vaikeaksi? Miksi peruasiat unohtuvat?
 • Nykyajan tietotulva – miten löydät juuri sinulle sopivan tavan treenata ja syödä?
 • Somen antama väärä kuva 

Ruokavalio

 • Pitääkö parsakaalia syödä? 
 • Aterioiden koostaminen, onko ruokailujen kellonajalla väliä?
 • Veden merkitys keholle
 • Makrot – mitä ne ovat ja miten koostat ateriat oikein tukemaan juuri sinun tavoitetta?

Itsetunto

 • Bikinit päällä lavalla, tuhannet silmäparit katsoo 
 • Miksi häpeät itseäsi? 
 • Mistä olet valmis luopumaan, että olet onnellinen?
 • Olet kaunis, miten näytät kuka olet?

Onko sali pakollinen?

 • Kehonmuokkaus
 • Ylikunto
 • Levon tarve ja ajoitus 

 

Aiheita käydään läpi faktaan perustuvien tietojen avulla ja sen lisäksi annamme konkretiaa meidän omasta elämästä videoiden, tarinoiden, kuvien yms. muodossa.

Näillä luennoilla saa kyseenalaistaa, keskustella ja ennen kaikkea pitää hauskaa, joka on se meidän juttu! Naurua ei näistä seminaareista tule varmasti puuttumaan ja saat varmasti uutta motivaatiota uuteen elämäntapaan. 

fitness for dummies maija pauliina

Seminaarin hinta on ainoastaan 30€/ henkilö, jolla saat super kattavan paketin tietoa, jota ei netistä tai keneltäkään muulta saa. 

Seminaarit pidetään sekä 2. että 3. syyskuuta ja molempina päivinä on kaksi ryhmää, klo. 10-13 ja 15-18.

Seminaarit pidetään osoitteessa: Merivirta 6 A, Hieronta- ja hyvinvointikeskus Bodyvitalin tiloissa.

Otamme seminaariin ainoastaan yli 15 -vuotiaita, koska osa aiheista saattaa olla nuoremmille sopimattomia. 

Otamme mukaan ainoastaan kourallisen ihmisiä ensimmäisiin seminaareihin, joten kannattaa todellakin olla nopea, jotta et jää paitsi tästä tilaisuudesta!

 

Ilmoittaudu mukaan laittamalla rohkeasti viestiä suoraan mulle: [email protected]

 

Seuraa meitä Instagramissa ja Snapchatissa

mapemapsukka pauliinafit
Seuraa meidän arkea ja sekoiluja!

 

 

 

 

pauliinafitworld

9 vastausta artikkeliin “Nyt se on vihdoin valmis – me teimme sen!”

 1. Olisi mukavaa, jos seminaarissa mietittäisiin myös hieman vanhempien (30+, 40+ jne) treenaajien metaboliikkaa. Se kun on ihan todellinen ilmiö, että aineenvaihdunta hidastuu iän myötä (varsinkin jos on ollut jojottelija tai muuten laiskanpulskea) ja muutenkin joutuu tekemään entistä enemmän työtä kunnon ylläpitämiseen. On helppoa alle kolmekymppisenä puhua näistä asioista ja syödä ajoittain rennosti, mutta kun ikää karttuu, tulee se ikävä tosiseikka eteen, että mitä vaan ei voi syödäkään ja aivan kaikki kunnon eteen tekeminen vaatii kaksinverroin enemmän duunia. Asia konkretisoituu varmasti meille jokaiselle jonakin päivänä. 🙂

  • Moikka Heidi!

   Kannattaa tulla mukaan luennolle, koska siellä saa esittää myös vapaita kysymyksiä ja niille on varattu myös hyvin aikaa. Saat siis varmasti vastauksen kysymykseesi jo tällä luennolla. Ensimmäisen luennon aiheet ovat nämä, mutta vastaamme myös niiden ulkopuolisiin kysymyksiin.

   Terkuin
   Maija ja Pauliina

 2. Pöh!!! Olispa muuallakin kuin Helsingissä 🙁 Tehkää kiertue, yhtenä kohteena Joensuu!:D

  • Aiotaan tehdä kun saadaan homma rullaamaan. Ihana kuulla että sielläkin suunnalla on halukkaita pääsemään mukaan! 🙂

 3. Fitness for dummies? Onnea ja menestystä tälle konseptille…. 😀

  • Kiitos kommentistasi. Ollaan saatu ihan älyttömästi hyvää palautetta jo yhden päivän aikana, että ollaan tuotu tälläinen konsepti Suomeen. Paikkoja on varattu jo heti ekana päivänä, joten aiheet selvästi kiinnostavat ihmisiä. Onnea tarvitaankin ja kiitos myös sinun palautteesta, toki kaikki palaute otetaan vastaan 🙂

 4. Tänäpäivänä kannattaa varmaan hyödyntää mahdollisuus tehdä tällaiset webinaareiksi, niin että ei ole paikkaan sidotut. Lähes kaikki on nettiyhteyksien päässä ja varmasti saisitte isompaa yleisöä seminaarille, jos siis sellaista haluaisitte? ! 🙂 eikä mene kallista aikaa matkusteluun ja tilojen vuokriin rahaa jne…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta