Huulten muotoilulla symmetrisyyttä ja alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Kävin viime viikolla täyttämässä huulia Diamond Clinicillä.

Edellinen kerta oli ennen kevään kisoja, eli huhtikuussa ja tässä melkein viidessä kuukaudessa täyteaine oli laskenut luonnollisesti.

Hyaluronihappo, jolla täyttö tehdään on kehon täysin luonnollinen happo, joten se häviää automaattisesti ajan kuluessa. Väli huulten muotoilulle riippuu siis täysin ihmisestä ja mullakin se on pidentynyt tässä kohta 1,5 vuoden aikana, jona olen huulia täyttänyt.

Mulle laitettiin myös tällä kertaa 1ml täyteainetta, josta suurin osa laitettiin ylähuuleen, joka on ohuempi kuin alahuuli.

huulten muotoilu helsinki
Hyvin laitettuja huulia ei edes välttämättä ulkopuolinen huomaa

Itse pidän siitä miten huulten täyttö täyteläistää kasvoja ja tuo niihin lisää symmetriaa.

Pidän myös siitä miten täyteaine nostaa huulia. Itselläni meinaa vasen ylähuuli alkaa mennä helposti alaspäin, mutta täyteaineella ilmeestä saa hiukan ystävällisemmän 🙂 

Moni kysyy, että sattuuko huulten täyttö niin vastaukseni on, että ei.

Huulet puudutetaan hyvin ennen laittoa ja ainut reaktio mulla on muutama kyynel silmänurkasta, joka johtuu oikeastaan vain kasvojen luonnollisesta reaktiosta, koska niissä on herkkiä kohtia.

Huulet ovat vähän turvonneet muutaman päivän ja sen jälkeen näkee lopputuloksen. Olen lopputulokseen todella tyytyväinen ja sen vuoksi käyn joka kerta Diamond Clinicillä! 

huulten muotoilu diamond clinic helsinki

Mulla on teille lukijoille alekoodi, jolla saat nyt 1ml huulten muotoilun hintaan 240€ (norm. 390€). Sano koodi pauliina varauksen yhteydessä puhelimessa tai kirjoita se lisätietoja kohtaan nettivarauksessa, niin saat alekoodin käyttöösi. Nettiajanvaraukseen pääset tästä.

Lue edellisestä postauksesta miten pääset kuulemaan sisäpiiritietoa myyteistä fitnesissä! 

pauliinafitworld

5 vastausta artikkeliin “Huulten muotoilulla symmetrisyyttä ja alekoodi”

  1. Aika varattu! Pitkään tätä toimenpidettä miettinyt ja nyt kun sattui näin hyvä tarjous niin pakkohan se on! 😀 Ja jotenkin heti luotettavamman oloista kun sairaanhoitaja tekee eikä joku kosmetologi tms.

    • Mahtavaa! Älä muuta sano, siinä myös yksi syy miksi luotan Diamond Cliniciin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta