Aihe, joka tarvitsee isomman yleisön

Takana on ensimmäinen mun ja Maijan Fitness for Dummies -seminaari ja palaute, jonka saimme ja joka löi meidät molemmat todella ällikällä. 

Konseptin tarkoitus on murtaa fitnessmaailman myyttejä ja kertoa sisäpiirin salaisuuksia, joita ei muualla kuule.

Meillä on molemmilla niin mitta täynnä kaikesta siitä fanaattisuudesta, jota tämä fitnessmaailma on nykyään täynnä.

Mielestäni koko tämä touhu on mennyt niin yli varsinkin somen vuoksi, että aihe tarvitsee todella ravistelua ja kyseenalaistamista.

Tuntuu, että fitnesistä on tehty joku supermiesten ja naisten asia, josta hauskuus on kaukana. Tuntuu, että mitä kamalampaa treenaaminen on, niin sitä paremmin menee. Fitness ei todellakaan ole sitä!

Fitness on vain yksi osa tätä elämää ja jos kaikki muu unohtuu sen varjolla niin mennään metsään ja pahasti.

fitness for dummies
Voit olla kovassa kunnossa ja myös nauttia elämästä, me kerromme miten!

Seminaari on tarkoitettu niin fitnessihmisille, kuin ihan normaaleille treenaajille eikä kuntosalin tarvi olla se sun juttu. 

Ruokavalio -ja treenijuttujen lisäksi puhuimme tämän päivän luennolla itsetunnosta, onnellisuudesta, ihmissuhteista ja naisellisuudesta. Kerroimme miten olemme löytäneet keinot olla onnellisia ja miten kannamme itsemme naisina ylpeänä.

Meidän mielestä naiset tarvitsevat enemmän rohkaisua olla ylpeitä siitä mitä ovat. Kerromme keinot siihen faktojen ja omien elämänkokemuksien perusteella.

Saimme omista tarinoista paljon kiitosta ja niitä tulemme kertomaan seuraavassa seminaarissa vielä lisää. Olemme molemmat kokeneet paljon elämässä ja haluamme jakaa nuo kokemukset myös muiden naisten kanssa.

Keräsimme palautteet päivän jälkeen ja keskiarvo seminaarille oli huikeat 9,5. Varsinkin itsetunto aiheena sai paljon kiitosta ja siitä oltiin saatu paljon irti.

Palautteessa luki hyvin, että tämä aihe kaipaa todellakin isompaa yleisöä.

Aiomme kertoa jatkossa vielä enemmän omia tarinoita elämästä ja seminaarissa pääsee sukeltamaan pintaa syvemmälle. 

fitness for dummies
Treenatessa on aina hauskaa!

Seuraavan seminaarin ajankohta päätettiin jo tänään ja se on 29.10 sunnuntaina klo. 12-16 Tampereella.

Olemme niin onnellisia nimittäin ensimmäiset paikat seminaariin varattiin jo julkistamisen jälkeen! Paikkoja on myös tällä kertaa rajoitetusti, joten se kannattaa varata nyt heti!

Seminaarin hinta on 30€/hlö. Ilmoittaudu suoraan mulle: [email protected]

Seminaariin tulevien kesken arvotaan kaksi ruokavalio -ja treeniohjelmapakettia (arvo 149€), joten myös sen vuoksi kannattaa osallistua! 🙂

Tämän päivän seminaarissa olijat sanoivat, että se todella mullisti ajatukset ja muutama kysyi jo milloin pääsee uudestaan mukaan. Nyt siis kaikki Pirkanmaalta ilmoittautumaan Tampereen seminaariin, koska et tule varmasti pettymään! 

Seuraa meidän sekoiluja Instagramissa täältä. 

Isot kiitokset vielä erikseen kaikille seminaariin osallistujille, olette ihan parhaita!! <3

Edellisessä postauksessa kerroin miten yrittäjän elämä voi olla välillä ihanan kamalaa

 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta