Fitnessmimmit viihteellä

Menneen kesän aikana on tullut käytyä ulkona muutamaankin otteeseen niin ulkomailla, kuin täällä Suomessa. Moni saattaisi luulla, että me fitnesstytöt ei käydä ulkona, mutta mielestäni hommat on silloin reilassa, kun tasapaino säilyy kaikessa. Sen vuoksi on ihan terveellistä käydä joskus ulkona.

Päähän siinä räjähtää, jos elämä koostuu pelkästä parsakaalista ja kanasta ja matkat kulkevat ainoastaan kodin ja salin välillä. Itseasiassa moni kehittyisi varmasti paremmin, jos osaisi välillä vähän löysätä ranteita. 

pauliina
Eilen aloiteltiin Maijan luonna ennen baariin lähtöä

En kuitenkaan harrasta perus baareilua, koska en koe saavani niistä mitään irti. Panostan mieluummin vähän erikoisempiin juttuihin ja eilen olimme Miss K8 keikalla Circuksessa kuuntelemassa hardstyleä, joka on siis konemusiikin heviosastoa. Tätä musiikkia ei kovin moni pysty kuuntelemaan, mutta itse rakastan varsinkin hardstyleä ja toisesta ääripäästä teknoa.

Olen rakastanut konemusiikkia aina ja muutamia vuosia sitten tuli enemmänkin käytyä näissä bileissä. Olen kisannut viime vuodet niin tehokkaasti melkein ilman pitkiä taukoja, joten myös reivit ovat jääneet vähemmälle, mutta nyt niissä on mukava käydä. Mikään ei ole parempaa, kuin tanssia oman lempimusiikin tahdissa ja viettää iltaa parhaimpien ystävien kanssa. 

On sanomattakin selvää, että kun fitnessmimmit astelee baariin, niin katseilta ja keskusteluilta ei voi välttyä. Olemme aina avoimia juttelemaan kaikkien kanssa ja hyvin usein meidät tullaankin pysäyttämään ja kommentoimaan jotain vartalon osaa 😀

Kommentteja tulee niin miehiltä, kuin naisilta ja usein hyvässä mielessä. On toisaalta huvittavaa, että fitnessihmisten vartaloita saa kommentoida ja tuijottaa ihan avoimesti. Itse olen toki kilpailijana tottunut siihen, että lavallakin täytyy olla tuhansien silmäparien edessä, joten se ei tunnu kiusalliselta, mutta kyllähän se välillä vähän ihmetystä aiheuttaa. Osaan kuitenkin suhtautua kaikkeen huumorilla ja myös niihin kommentteihin, joissa olen tai olemme miehen näköisiä ”isojen” lihastemme kanssa 😀 

maija ja pauliina
Maijan kanssa eilen

Treenivinkkejä jaetaan ja motivaatiopuheita pidetään myös baarissa. Joskus kommentit ihmettelevät sitä, miten me fitnessihmiset voimme olla juhlimassa. Kysymys on ehkä huvittavin koskaan ja joskus tuntuu siltä, että eikö me urheilijat saataisi koskaan vaihtaa vapaalle ilman kummasteluja, ihan normaaleja ihmisiä mekin olemme 😀

Mulla on muutenkin sellainen mentaliteetti, että jos haluan vaihtaa vapaalle ja ottaa rennosti, niin silloin keskityn täysillä siihen hetkeen. Jos seuraavan päivän treenit jäävät välistä niin mitä sitten, kyllä sitä ehtii treenata myöhemminkin ja lihakset ei mihinkään parissa päivässä tai edes kuukaudessa katoa. 

Meillä oli eilen ihana ilta, vaikka nyt onkin hiukan huono olo, mutta se oli sen arvoista 🙂 

Edellisessä postauksessa paljastin millaisen jalkatreenin tein.

Etävalmennuksiin muutamia paikkoja vapaana, tsekkaa lisää täältä!

 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta