Lähde mukaan polttamaan rasvaa!

Mulla ja monella muulla on rasvanpoltto hyvässä vauhdissa Kesäkiloista eroon -valmennuksessa. Otan vielä uusia osanottajia tämän syksyn kampanjaan tavoittelemaan rasvanpolttoa tai useammankin kilon pudottamista.

Kesäkiloista eroon -valmennus sopii siis sinulle jos haluat polttaa rasvaa, laihduttaa, saada lisää lihasmassaa tai vaikka vain päästä uuden elämäntavan alkuun.

Valmennus on täysin yksilöllinen ja suunnittelen ohjelmat aina sinun tavoitteeseen sopivaksi. Myös toivomuksia saa esittää, joten ohjelmien noudattamisesta ei tule missään vaiheessa pakkopullaa.

Moni kysyy millainen ruokapolitiikka mulla on ja sitä kuvastaa aika hyvin yksi sana: monipuolinen. Jokaisella aterialla on 3-6 vaihtoehtoa eri ravintoaineiden kohdalla, joten ruokavaliota pystyy hyvin soveltamaan monenlaiseen arkeen. Vaihtoehtoja löytyy siis melkeinpä loputtomasti. En ole vähähiilihydraattisten ruokavalioiden kannattaja, vaan mun valmennuksissa syödään paljon, mutta fiksusti. Ruokavalion saa sekavaliona, maidottomana, gluteenittomana tai kasvisversiona. 

Treenaaminen salilla ei ole pakollista, mutta parhaiten kehoa pystyy muokkaamaan siellä. Otan treeniohjelmaa suunnitellessa huomioon myös kaiken muun liikunnan, jotta lepo ei unohdu. 

Mikä parhainta, valmennuksen hinta ei päätä huimaa kun saat yksilöllisen ruokavalion -ja treeniohjelman yhteishintaan 49€! 

Pistä siis valmennus tilaukseen laittamalla mulle suoraan viestiä: [email protected]

Edellisessä postauksessa kerroin paljonko aikaa kisadieetti vie.

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta