Täydellinen perjantai

Mistä koostuu täydellinen perjantai?

Tänään se koostuu monistakin asioista. Olen päässyt kunnolla kiinni arkeen täällä Suomessa ja viikot menevät älyttömän nopeaa vauhtia. Jokainen päivä on täynnä tekemistä koulussa, oman yrityksen parissa, muissa projekteissa ja treeneissä. En kyllä valita, koska tekemättömyys on kaikista pahinta. Kaikista parhainta on, kun projektit etenee ja näkee oman työn tuloksen. 

Tämä perjantaipäivä alkoi rauhallisesti ja ulkonakin aurinko paistaa. En liiemmin ole talven ystävä, mutta syksy vielä menee, kun ei ole liian kylmä. Näin syksystä päivisin riittää vielä valoa, josta en haluaisi luopua talvellakaan. Valo onkin yksi suuri syy siihen, miksi ihan tosissani suunnittelen muuttavani ainakin talven ajaksi pois Suomesta jossain vaiheessa. 

syksy

Tänään pääsin kampaajalle Blendiin päivittämään hiukset kuntoon. Värjäsimme tyven ja latvoihin laitettiin myös hiukan väriä. Olen viihtynyt tässä tummassa tukassa jo pitkään ja se tuntuu tällä hetkellä omalta. Laitettiin myös ihanat letit, jotka onkin kätevät illan tanssitunnilla. 

blend beauty finland

Aloitin viikko sitten keväältä tutun tanssiharrastuksen ja tällä kertaa lajina on dance hall. Kävin keväällä twerkkauksen alkeiskurssin ja pidin siitä todella paljon.

Koin valaistumisen sen suhteen, että keho tarvitsee monenlaista liikuntaa. Twerkkaus avasi lantion jumit, treenit luistavat paremmin ja keho on liikkuvampi ja sutjakkaampi. Ja onhan se kiva osata sheikata, varsinkin kun tanssimisesta tykkää 😀

Normaaliin viikkorutiiniin kuuluukin siis 4 salia, yksi tanssitunti ja satunnaisesti 1-3 reipasta kävelylenkkiä ihan vain fiilistelyn vuoksi. Tanssi on todella kovaa liikuntaa ja sykkeet nousevat kattoon ihan huomaamatta. Itse kohotan aerobista kuntoa mieluummin tanssiessa, kuin hinkkaamalla aerobisella laitteella salilla. Jos aikataulu antaa jatkossa myöden, niin aion lisätä vielä toisen lajin tanssitunnin viikko-ohjelmaan. 

Vaikka teen paljon töitä oman yrityksen parissa niin työ ei tunnu työltä, koska se on intohimo. Asiakkaiden kanssa on ihan parasta vaihtaa ajatuksia joka päivä ja parasta tässä ammatissa on nähdä, kun siemenistä kasvaa kauniita kukkia. Tarkoitan tällä sitä, että elämäntapamuutos vaikuttaa ihmiseen niin sisäisesti, kuin ulkoisesti ja parasta on olla siinä muutoksessa mukana. Siitä on myös tämä perjantai tehty. 

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta