TACOVENEET – tex mex illan resepti

Jos perjantaina ei kokkaaminen kiinnosta pitkän kaavan mukaan, niin aina varma valinta on tacoveneet, jotka on helppo valmistaa ja kruunaavat takuulla viikonloppuillan.

TACOVENEET

Noin 8-12 annosta

Tarvitset:

1 pkt Santa Maria Mini Taco Tubseja

400 grammaa jauhelihaa 

1 pkt fetajuustoa

2 kokonaista avokadoa

1 pss Santa Maria Guacamole Dip Mix

1 prk Santa Maria tai joku muu Taco Sauce

1 rasia miniluumutomaatteja

2 valkosipulinkynttä

1 sipuli

jalopenoja

1 kurkku

Valmistus:

Kuumenna uuni tacoveneiden ohjeen mukaan ja asettele tyhjät tacoveneet leivinpaperin päälle. Lämmitä veneitä hetki ohjeen mukaan uunissa.

Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla, kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin. Lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. 

Valmista guacamole soseuttamalla kulhossa kaksi kokonaista avokadoa ja kaada joukkoon guacamole dip mix. Laita dippi jääkaappiin maustumaan noin kymmeneksi minuutiksi.

Paloittele kurkku pieniksi paloiksi ja miniluumutomaatit pieniksi siivuiksi. Viipaloi fetajuusto pitkuloiksi. 

Laita veneiden pohjalle noin 1 rkl tacokastiketta, sen päälle jauhelihaa ja guacamole dippiä. Asettele päälle myös kurkut, tomaattiviipaleet ja muutama jalopeno jokaiseen. Asettele päälle vielä fetajuustot. Ja valmista tuli! 

tacoveneet resepti

Tacoveneet maistuvat sellaisenaan esimerkiksi perjantain leffaillan tai illanistujaisten kanssa!

Edellisessä postauksessa kerroin paljonko bikini fitnesissä kilpaileminen oikeasti maksaa. 

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta