Ensimmäinen Youtube video: pepputreeniä ja ruokaa

Mulla on ollut pitkään suunnitelmissa ”laajentaa” sosiaalisen median kanavia myös Youtuben puolelle. Moni seuraaja on toivonut, että alan myös tubettamaan ja tänään saan vihdoin julki ihka ensimmäisen Youtube -videoni. 

pepputreenikotona-pauliinapakarinen-youtube-makrot

Kerron videolla miten kannattaa syödä, jos haluaa pysyä timminä, polttaa rasvaa ja lisätä omaa hyvinvointia. Sen lisäksi näytän videolla tehokkaan pepputreenin, jonka voit tehdä kotona ilman painoja. Myös kotona voi treenata tehokkaasti ja itse olin ainakin ihan hiestä märkänä treenin jälkeen. Maanantai on ollut tosi kiireinen ja sen vuoksi en ehtinyt tänään salille, joten kotitreeni tuli tarpeeseen kun en kuitenkaan ihan kokonaan halua olla treenaamatta.

Pepputreenikotona-Video-youtube

Treenin jälkeen pääsette kurkkaamaan keittiöön, jossa koostan normaalin aterian hyvistä aineksista. Haluan antaa videolla vinkkejä monipuoliseen ja terveelliseen syömiseen ja kumota muutamia ennakkoluuloja esimerkiksi hiilareista. Kerron millaisia makroja kannattaa syödä ja miten paljon proteiinia kannattaa syödä erilaisissa tavoitteissa. 

Ruokavaliomakrot-Rasvanpoltto-kiinteytyminen

Youtube -videon kuvaaminen oli yllättävän hauskaa ja juttua riitti. Vaikein osuus on videon editointi, johon vierähtikin aikaa monta tuntia. Pikkuhiljaa oppii nopeammaksi ja täytyy välillä mennä omalle epämukavuusalueelle, että oppii uutta. Aion tehdä jatkossa ainakin kerran viikossa uuden videon, joten kannattaa laittaa kanava seurantaan. Mulle voi myös ehdottaa aiheita täällä blogissa tai Youtuben -kommenteissa. Otan mielelläni vastaan palautetta kun olen vasta näin alussa! 🙂

Pääset katsomaan videon tästä.

Edellisessä postauksessa kerroin ensimmäisistä tv-kuvauksista ja tulevan kevään suunnitelmista. 

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

pauliinafitworld

7 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen Youtube video: pepputreeniä ja ruokaa”

    • Tämä on ollut kanssa mielessä, täytyy ehdottomasti laittaa pian työn alle! 🙂

  1. Tykkäsin kovasti videostasi! Musta olit jotenkin tosi luonteva ja välittömän oloinen. Innolla jään seurailemaan ☺️

  2. YouTube haastattelu jos mahd esim fast pro alonatv poseland tai ristiote kautta?jos on kontakteja?video selkeä tarpeeksi kompakti hyvät liikkeet kotijumppa kunniaan.luovuutta mökillä lantionnostos kirjoja kangaskassiin ja lantiolle lisäpainoa kyykyis kirjat reppuun sumossa vesiämpäri kädessä.heh hassua mut tuli pahan lisäpainoa ja tehoa.

  3. Sulla kivan rento ote videossa! Jatka samaan malliin 🙂
    Ihana toi kelta en toppi, mistä oot hankkinut?

    • Kiitos, mahtava kuulla! 🙂 oiskohan se ollut Zarasta, ostin sen Fuerteventuralta tammikuussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta