Kesällä 2018 tapahtuu

Matkustelu avartaa maailmaa

Jotkut lukijoistani varmaan muistavatkin, että olin viime kesänä elämäni ensimmäisellä reilireissulla. Lähdimme ystävien kanssa kiertämään Eurooppaa pelkän käsimatkatavaran voimin tarkoituksena keskittyä täysiä niihin tärkeimpiin asioihin eli uusiin kokemuksiin. Sitä viime kesän reissu todellakin oli. Juttelin varmaan oikeasti sadan eri ihmisen kanssa Suomesta ja ympäri maailmaa.

Näimme upeita paikkoja, opin itsestäni ja ymmärsin taas paremmin, että tämä maailma on paljon isompi paikka mitä yleensä ajattelemme. Tuo ajatus onkin kantava juttu matkustelussa ja sen vuoksi sitä haluaa tehdä lisää.

Novalja beach
Pohjois-Kroatiassa Novaljan rantaa
kroatia-ruoka-valimeri
Ihanaa ruokaa Splitissä

Kesä on parasta aikaa reissata Euroopassa

Viime kesänä lähdimme liikkeelle Kroatian Splitistä, jossa vietin viikon tutustuen kaupunkiin. Sen jälkeen lähdin kohti pohjois-Kroatiaa ja festareita. Sieltä lensimme Ibizalle, jossa näin ensimmäistä kertaa elämässäni yhden maailman isoimmista clubeista, Priviledge Clubin ja tietysti sen lisäksi sydämellisiä ihmisiä, ihania rantoja ja Ibizalla todella pystyi irrottautumaan arjesta.

Privilegeclub.ibiza_.matkustelu

Espanja-Ibiza-ranta-palmut-ss
Ibizan rannat ovat uskomattoman kauniita

Ibiza on upea paikka ja suosittelen sitä kaikille, jotka osaavat elää hetkessä, nauttivat hyvästä musiikista, ihmisistä ja tietysti Espanjalaisesta elämänmenosta. Rauhaakin Ibizalta löytyy ja seuraavan kerran aion nauttia myös siitä, eli kun seuraavan kerran matkustaa Ibizalle niin täytyy varata sinne pidempi aika. Ensi kesänä voisi olla uudelleen Ibizan aika?

Kesän matkasuunnitelmat muuttuivat

Puhuin tuossa aiemmin, että aion lähteä vielä ennen kesää Espanjaan Torreviejaan, mutta vaihdoinkin sen matkan heinäkuulle, jolloin meitä lähtee iso melkein kymmenen hengen tyttöporukka Kroatiaan. Norwegianilla on helppo vaihtaa lentoja ja ajattelin, että ehkä minä kestän tämän alle 2 kuukautta ennen reissua (stressi menneestä keväästä alkaa helpottaa)

Lennot on jo ostettu ja niin on myös liput Ultra Europe -festareille, jonne menemme tänä vuonna uudestaan! Olimme festareilla myös viime vuonna pienemmällä porukalla ja nyt täytyy ehdottomasti päästä sinne uudelleen, kun line up on vieläkin valtavampi, kuin viime kesänä. Festarit kestävät kokonaiset kolme päivää, joten hyvästä musiikista ja tunnelmasta saa nauttia oikein kunnolla.

Kroatiaan snorklaamaan

Kroatia on ihana paikka, johon haluan tutustua vielä syvällisemmin. Splitin lähistöllä on  Hvarin saari, joka on kuulemani mukaan ihan loistava snorkauspaikka. Kroatiassa on muutenkin snorklaajien mukaan kirkkaat ja upeat vedet sekä merenalaista elämää, jonka haluan tällä kertaa kokea. Rakastan snorklaamista, vaikka tietyllä tapaa olen aina myös pelännyt merta ja vettä. Mikään ei kuitenkaan voita sitä, kun löytää hyvän paikan, laittaa pään veteen ja hyppää alas merenalaiseen maailmaan. Siinä on jotain taianomaista. Pinnan alla kuulostaa erilaiselta ja nähtävää riittää.

Yksi matkustelun must jutuista on päästä snorklaamaan maailman parhaisiin paikkoihin. Olen kuullut, että varsinkin punaisen meren seudulla on aivan uskomattomat vedet!

Hvar.split_.kroatia.kesa2018
Kuva Hvarin saarelta

Ensimmäinen kunnon loma kahteen vuoteen

Olemme matkalla 11 päivää ja aikaa on ennen festareita ja sen jälkeen vain olla ja nauttia vähän rauhallisemmasta menosta. Menoa ja meininkiä ei tule reissulta varmasti puuttumaan ja lupaan kirjoitella sieltä myös blogia. En ole pitänyt kunnon lomaa sitten kahteen vuoteen, kun aloitin yrittäjänä olemisen ja nyt on ensimmäinen kesä, kun aion ainakin tuon 11 päivää olla tekemättä töitä.

Otan koneen mukaan blogin kirjoittamista varten, mutta muuten annan töiden hetken aikaa olla. Alle kahdessa viikossa ei voi vahinko tapahtua ja jos jotain olen oppinut kahden vuoden aikana niin sen, että lomaa täytyy jokaisen pitää joskus. Olen ylisuorittamiseen taipuvaista tyyppiä ja sen vuoksi töiden tekoa on vaikea joskus laittaa tauolle, mutta nyt aion tehdä sen ensimmäistä kertaa. 

Edellisessä postauksessa kerroin keinosta, jolla aknesta on mahdollista päästä eroon. 

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta