Lisää uusia tuulia

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt on todellakin muutosta ilmassa, kun uusia asioita tuntuu tapahtuvan roppakaupalla koko ajan. Olen mennyt tämän viikon ihan hirveää haipakkaa joka paikkaan ja tuntuu siltä, että olen ollut jatkuvasti puhelimessa ja hoitamassa jotain asioita. Tykkään tästä toimeliaisuudesta ja mielelläni menen pää kolmantena jalkana. Välillä on kuitenkin mukava myös rauhoittua ja viikonloppuna ajattelin hiukan hengähtää. 

Yksi isoista asioista on se, että aloitin valmentajana EasyFit Tapiolassa. Toimin siellä oman yrityksen kautta, eli teen ohjauksia EasyFitillä ja sen lisäksi täysin omatoimisesti Mayor’s salilla Helsingin Ruoholahdessa. Näin verkkoyrittäjänä on mukava saada vähän vaihtelua ja päästä toimimaan ihmisten parissa. EasyFit Tapiolassa on ihan uskomattoman hyvä meininki. Tilat ovat avarat, laitteita on ihan valtavasti ja mahdollisuuksia vaikka mihin sekä tärkeintä on se, että meillä on super ihana työporukka! 

Jos asut Espoon suunnilla tai haluat muuten vain tulla minulle valmennukseen uuteen paikkaan niin laita mulle rohkeasti viestiä: [email protected].  EasyFitille liittyvät asiakkaat saavat ilmaisen liikuntaneuvonnan, joka kannattaa todellakin hyödyntää. Käyn sinun kanssa henkilökohtaisesti läpi mikä on juuri sinun tavoite ja miten siihen päästään. Annan hyvät vinkit ja pääset samalla tutustumaan minuun ennen päätöstä lähteä valmennukseen. 

Personaltrainer-Helsinki-nettivalmennus-rasvanpoltto-laihdutus

Yritykseni palvelut ovat uudistuneet näin ennen kesää ja saatavilla on nyt kaksi upeaa valmennusta. Ensimmäinen on FitBooty-valmennus, jossa saavutat timmin ja muodokkaan kropan ja poltat rasvaa. Olen laittanut siihen kaikki parhaimmat vinkkini bikinikropan treenaamisesta ja sen lisäksi saat käyttöösi kaksi erilaista ruokavaliota, toinen treeni-ja toinen lepopäivälle. Uusi elämäntapa jää myös tavaksi tämän valmennuksen avulla 🙂 

Toinen uusi valmennus on Muscle & Fit -valmennus, joka on suunniteltu maksimaaliseen lihasmassan kasvatukseen ja samalla pidetään kehonkoostumus siistinä. Valmennus on 10 viikon kokonaisuus ja sen avulla saavutat lihaksikkaan ja hyvinvoivan kropan. Muscle & Fit -valmennus soveltuu niin miehille, kuin naisille. Katso lisätietoja nettivalmennuksista täältä. Muistutan myös, että mulla on muutama paikka vapaana etävalmennuksiin, jotka ovat nyt kesätarjouksessa. Saat lisätietoa henkilökohtaisesta valmennuksesta täältä.

Personaltrainer-Nettivalmennus-laihduttaminen-rasvanpoltto

Kesä on kovassa vauhdissa ja on ihanaa tehdä töitä ennen kuun lopussa häämöttävää matkaa. Vähän alkaa jo sekin jännittää mahan pohjassa! 😀 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta