Miss Helsinki -karsinta

Olen tässä kesän aikana muutamaan kertaan maininnut, että syksyllä on tiedossa täysin uusia juttuja. Yksi niistä on 10.8 pidettävä Miss Helsinki -karsinta, johon osallistun. Karsinta on semifinaalia varten, joka pidetään myös syksyllä.

Fitnesskilpailut ovat osaltani ohi ja olen oikeastaan tiennyt jo kauan sisälläni, että niin raadollinen elämäntapa ei ole enää sitä ominta minua. Haluan voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja sen vuoksi fitnesissä kilpaileminen on osaltani historiaa. Koen, että kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat enemmän minua.

Haluan aina haastaa itseäni ja sen vuoksi hain heti Miss Helsinki -kilpailuun kun haku aukesi loppu keväästä. Olin kesän alussa castingissa, jossa ensimmäiset tuomarit haastattelivat ja samalla otettiin kuvat. Kesällä sain tietää, että olin päässyt jatkoon ja vähän yli viikon päästä on varsinainen karsinta. 

Nyt tarvitsen teidän lukijoiden apua, nimittäin Summer Heat -sivulla Facebookissa on meidän karsintaan osallistuvien kuvat ja eniten tykkäyksiä saanut kuva saa karsintaan ylimääräisen tuomariäänen. Olen todella kiitollinen kaikista tykkäyksistä. Pääset tykkäämään kuvasta tästä. 

Misshelsinki-Karsinta-pauliina-pakarinen

 

Kiitos jo etukäteen kaikista tykkäyksistä <3 <3 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

 

pauliinafitworld

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta