Kohti Fitness Expoa

Näin eilen mun valmentajan ensimmäistä kertaa kisojen jälkeen ja kävimme läpi Jyväskylän suorituksen. Valmentajan antaman palautteen lisäksi sain myös tuomaripalautetta, joka on todella kullanarvoista. 

Kehityskohteita löytyy -ja hyvä niin. Pistekorttien mukaan puhutaan vain muutaman pisteiden eroista meidän top3 sijoittuneiden kesken, joten nyt laitetaan kaikki peliin Lahtea ajatellen. 

Mä pyörin eilen illalla sängyssä ja kävin läpi asioita, joita haluan mun omassa suorituksessa parantaa. Onneksi mä olen sellainen ihminen, että pystyn ottamaan kritiikin rakentavasti vastaan ja haluan olla aina parempi versio itsestäni. Mun luonteeseen ei myöskään kuulu luovuttaminen.

Mä en suostu luovuttamaan missään asiassa, joka on mulle oikeasti tärkeä. 

Huomasin sen esimerkiksi tänään aamulla, kun lähdin töihin. Olisin halunnut mieluummin heittää korkkarit ja salikassin niskaan ja lähteä salille hiomaan ja harjoittelemaan.

Kun puhutaan motivaatiosta, niin näin tapahtuu melkein joka aamu myös kisakauden ulkopuolella. Mä rakastan niin treenaamista ja siitä tulevaa hyvää fiilistä, että usein en meinaa penkissä pysyä, kun tiedän, että pääsen illalla treenaamaan. Joku tässä hommassa vain on, mikä saa mut pysymään motivoituneena vuodesta toiseen.

Viimeisen kahden viikon suunnitelmat ovat myös nyt selvillä.

Tuomareilta tullut palaute kertoi, että kuntoa ei tarvitse kovasti kiristää, mutta ei sinne rasvaakaan aleta keräämään. Tulen siis treenaamaan tämän viikon lähes normaalisti, ainoastaan treenien jälkeiset aerobiset otetaan pois. Treeneissä tullaan keskittymään ylävartaloon, johon halutaan hakea lisää muhkeutta ajamalla nestettä lihaksiin. Jalat ovat mulla jo aika kireät ja alkavat helposti dominoida kokonaisuutta.

Mua harmittaa todella paljon, että en saanut poseerauksia loksahtamaan täysin kohdalleen, koska niistä voi saada niin paljon enemmän irti. Sen lisäksi esiintyminen kaipaa vielä lisää hiomista. Sitä treenaan nyt ihan päivittäin. Harjoittelua, harjoittelua, siitä on nyt nämä kaksi viimeistä viikkoa tehty.

Viimeistelyviikolla pääsen kampaajan penkkiin ja hiuksiin tehdään muutoksia. Täällä mun blogissakin on moni kommentoinut, että jotain muuta, kuin kiharaa ja siltä näyttää, että jotain muuta on tulossa. Onneksi meillä on tiimissä ammattitaitoiset kampaajat ja stylistit, jotka olivat katsomassa karsintoja ja osaavat sanoa, mitä täytyy lookissa kehittää.

Mä oon niin täynnä intoa ja motivaatiota, että en kestä! Nyt mennään eikä meinata! 🙂

jyvaskyla-finaali4