Kohti Nizzaa matka käy

Matkustelu on jopa parasta silloin, kun matkapäätökset syntyvät ihan ex tempore. Nautin asioista, joita ei ole liikaa suunniteltu ja sen vuoksi en tykkää suunnitella liian tarkkoja aikatauluja elämään. Nyt kävi siis niin, että varasin matkan Nizzaan syyskuun alussa ja olen reissussa viikon. Tällä kertaa siis lyhyempi matka, mutta aion ottaa sen sitäkin rennommin. 

nizza
Kuvien perusteella Nizza on henkeäsalpaavan kaunis paikka
st tropez pizza
St. Tropezissa ajattelin käväistä
monaco nizza
Monacoon on kuulemma myös helppo mennä junalla Nizzasta

Sesonki on lähtenyt hyvin käyntiin ja näin personal trainerina syksy on parasta aikaa töiden kannalta. Sen on todellakin saanut huomata, kun päivät menevät täysin työn touhussa. Omien töiden lisäksi mua on pyydetty mukaan pariin mielenkiintoiseen uuteen projektiin, joissa yhdistyy mun intohimo tähän työhön. Kerron niistä sitten lisää, kun ne varmistuvat. 

Mulla on ihania pitkäaikaisia asiakkaita, jotka tunnen hyvin ja jotka tuntevat myös minut.

Sain eilen ihanan viestin eräältä asiakkaalta, että on hienoa seurata miten menen elämässä eteenpäin ja lähden mukaan uusiin juttuihin, mutta muistanko kysyä itseltäni, että miten voin? Kysymys oli mahtava ja pysäyttävä.

Joskus tarvitsee ulkopuoliselta pientä herättelyä, koska olen sellainen ihminen, joka tekee helposti liikaa ja itsestään huolehtiminen saattaa jäädä vähemmälle, kun kova draivi on päällä. Onneksi osaan nykyään kuunnella itseäni ja sen vuoksi varasin tälläisen täysin rentoutumisloman syksyn alkuun.

Kesän reissu oli aika vauhdikas ja aikataulutettu, kun yhdessä paikassa oltiin aina enintään viikko. Koko aika viilletettiin porukan kanssa paikasta toiseen. Haluan tehdä tästä lomasta täysin erilaisen. Aion kyllä töitä tehdä reissussa, mutta ajan käytän tunnelmasta ja lämpimästä ilmasta nauttimiseen, hyvään ruokaan ja nähtävyyksien & upeiden paikkojen tutkimiseen. 

picasso museo nizza
Picasso museoon haluan ehdottomasti mennä käymään!
nizza ruoka
Haluan myös nauttia hyvästä ruoasta

Hyvinvoinnista puheen ollen on ollut mahtava huomata, millainen suosio on ollut mun ja Maijan kehittämällä uudella Fitness for Dummies -konseptilla, jossa murretaan myyttejä elämäntapamuutokseen liittyen.

Paikkoja on myyty iso määrä jo näin lyhyessä ajassa ja hyvin tilaa on enää lauantain klo. 10-13 klo. 15-18 ryhmiin. Muissa ryhmissä on enää muutamia hajapaikkoja jäljellä. Varaa siis nyt nopeasti paikat meidän seminaariin, koska niitä on enää muutama paikka jäljellä! Lue lisää seminaarista tästä.

Voit ilmoittautua suoraan mulle: [email protected]

 

Lue edellisestä postauksesta ajatuksia treenaamattomuudesta:

Terveyttä osaa arvostaa vasta kun sen menettää