Sinkkunaisen päiväkirja

Olen ollut sinkkuna nyt kohta neljä kuukautta ja päätin heti sinkuksi jäätyäni, että aion myös pysyä sinkkuna mahdollisimman pitkään. Olen todellakin seurustelija -tyyppiä ja tykkään olla pitkässä parisuhteessa, koska olen sitä mieltä, että suhde vain paranee mitä pidemmälle se menee, jos molemmat ovat valmiita tekemään töitä sen eteen. Olen edelleen optimistinen ja uskon siihen, että löydän sen oikean, jonka kanssa voin olla vaikka elämäni loppuun asti. 

Päätin olla kerrankin sinkku ja katsoa, että mitä tuleman pitää. Olen ollut lähes koko sukukypsän elämänvaiheeni parisuhteessa ja ymmärsin, että en ehkä edes tiedä millaista on olla yksin. En tiedä johtuuko se jostain menettämisen pelosta tai mistä lie, mutta päätin kohdata tuon pelon.

kroatia novalja
Yksin oleminen tuntui aluksi oudolta. Kuva Kroatiasta

Aluksi tuntui oikeasti oudolta, kun tajusin, että mulla ei olekaan kiire uuteen suhteeseen. Mitä eheämmäksi tulin edellisen suhteen jälkeen niin sitä paremmin ymmärsin, että kuka oikein olen ja mitä haluan.

Toissapäivänä kävelin myöhään illalla kotiin, pimeässä ja mietin, että normaalisti olo olisi ollut haikea, kun tajuan, että syksy tulee pian. Normaalisti syksyisin vieressä on ollut aina joku, jonka kanssa kääriytyä peiton alle teemukin kanssa. Nyt ei ole sellaista, mutta se tuntuu oikeastaan todella hyvältä. Ensimmäistä kertaa elämässäni tuntuu oikeasti hyvältä olla yksin!

Yksin oleminen on ensimmäistä kertaa oikeasti hauskaa!

Kyllähän se on tiedossa, että treffipyyntöjä tupsahtelee päivittäin vaikka mitä kautta, mutta täytyy myöntää, että olen ollut tänä kesänä todella huono deittailija.

Mulla on esimerkiksi Tinder, joka piippaa harva se päivä, että siellä on vaikka mitä Super matcheja, mutta en jotenkin jaksa vaivautua edes avaamaan sitä. Haluan ajatella vähän vanhanaikaisesti ja niin, että haluan tavata kerrankin uusia ihmisiä kasvotusten ja katsoa jos vaikka törmään siihen oikeaan kauppajonossa tai vaikka ulkomailla. Tulihan siellä reissussa tavattua upeita ihmisiä ja täytyy sanoa, että tapaamiset kasvokkain ovat olleet paljon palkitsevampia, kuin nettituttavuudet. 

Päätin jo kesän alussa, että en aseta mitään valmiita raameja mahdollisille vastaan käveleville miehille.

Mulla on ollut aina ennen paljon vaatimuksia, joista yhtenä on ollut aina isot lihakset. Pinnallista, tiedän. Nyt tuo vaatimus on tippunut vahvasti top10 vaatimusten alapuolelle ja olen ymmärtänyt, että lihaksista ei ole mitään hyötyä, jos päässä on pelkkää sahanpurua.

Monihan ei ehkä usko mun somekuvan perusteella, että tykkään yleensä jutella fiksuja niin selvinpäin kuin bilettämässä. Perinteiset hyvä perse -tai tissikommentit saavat mut rankkaamaan tälläiset ehdokkaat pois samantien. Yleensä myös muutkin ulkonäköön liittyvät kommentit. Tule vaikka kertomaan mulle mieluummin että millaisia tavoitteita sulla on elämässä tai murjaise joku tosi paska vitsi! Tykkään paskoista vitsistä – ja varsinkin sarkastisista sellaisista. 

luxury apartments kroatia
Some antaa helposti pinnallisen kuvan. Altaalla Kroatiassa, Novaljassa

Mulla ei tosiaan ihan hirveästi ole kokemusta deittailusta, mutta moni mies yrittää ihan liikaa. Muhun ei tehdä vaikutusta rahalla eikä vaikutusvallalla ja tässä moni menee harhaan. Muhun ei tee mitään vaikutusta se kuinka paljon tienaat, koska en ole etsimässä itselleni elättäjää. Tulen toimeen varsin hyvin omillani ja ostan omat juttuni itse. Yksi isä riittää mulle ja siinä on mulle ihan tarpeeksi miestä <3

On huvittavaa, että miehistä, joita olen tänä kesänä tapaillut niin oikeasti alle yksi prosentti on ollut bodareita. Olen löytänyt ihmisistä niin paljon erilaisia vivahteita, joita en ole ennen edes tullut huomanneeksi. Olen nähnyt monia kultaisia sydämiä ja oikeasti ihmetellyt, että miten hyviä ihmisiä tästä maailmasta löytyy.

En halua enää sanoa sitä kliseistä lausetta, että kaikki miehet ovat perseestä, koska kaikki eivät ole!

Tästä maailmasta löytyy ihan hurjasti hyviä miehiä, kun osaa katsoa oikein. Olen niin kiitollinen, että olen saanut osan siitä hyvyydestä, jota tämä maailma kantaa päällään. 

sinkkuus kroatia kesä
Tämä on kaikille hyville miehille! Huomatkaa sääskien syömät sääret, ei muuten kiinnostanut reissussa vähääkään 😀

Olen kohdannut hyviä ihmisiä, niin ystävyyssuhteissa, kuin miestenkin puolesta. Luulen, että osittain se johtuu siitä, että hyväksyn nykyään itseni juuri tälläisenä ja ajattelen, että jos en kelpaa, niin mies saa mennä. En halua tarrautua epätoivoisesti johonkin, koska en halua olla yksin. Moni mies ehkä huomaa sen ja sen vuoksi moni jääkin katselemaan menoa mun kanssa pidemmäksi aikaa. 

Tämä parisuhdeasia on yksi isoimmista asioista, jonka olen tänä kesänä oppinut. Olen oppinut, että ei kannata tuhlata kallisarvoista aikaa ihmiseen, joka ei arvosta aikaa juuri sinun kanssa, koska tuolla on ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään asioita sinun eteen, vaikka toiselta puolelta maapalloa ja tämänkin olen tänä kesänä omin silmin nähnyt. 

 

Edellisessä postauksessa kerroin miten hormoniton ehkäisy toimii mulle!