Haluaisitko päästä bikinityttöjen oppiin?

Täytyy sanoa, että mä oon tällä hetkellä todella onnellinen siitä, millaisia ihmisiä mun ympärillä tällä hetkellä on. Mä olen onnistunut löytämään vierelleni ihmisiä, jotka ovat oikeasti vilpittömästi kannustamassa mua mun jutuissa ja ovat mukana niissä onnistumisissa ja myös epäonnistumisissa. Sama on tietysti myös toisinkin päin. Mä olen aina todella onnellinen, jos mun joku läheinen tai ystävä saavuttaa jotakin hienoa. Mä olen sitä mieltä, että tosiystävä pystyy olemaan onnellinen toisen suorituksista ja saavutuksista. Mä olen ollut aiemmin tai olen edelleenkin vähän varoivainen sen suhteen, keille ihmisille avaudun enemmän mun elämästä. Mä olen valitettavasti saanut todistaa sitä kateutta ja katkeruutta ja sitä, kun läheinen ihminen ei voi aidosti iloita sun onnistumisista. Nyt olen onneksi saanut poistettua sellaiset ihmiset pois mun elämästä.

Mä olen pohtinut viime aikoina paljon sitä, että mun lähimmät ystävät koostuu yrittäjistä/yrittäjähenkisistä ihmisistä, jotka eivät ole mitään luovuttajatyyppejä. Mulle läheiset ihmiset ovat myös todella suorapuheisia, enkä kyllä rehellisesti sanottuna pidä aina siitä, mitä sieltä läheisten suusta tulee. Vaikka totuuden kuuleminen ei ole todellakaan aina kivaa, niin arvostan suuresti sitä, että mulla on ympärilläni ihmisiä, jotka ovat valmiita sen sanomaan.

ystävät-totuus-pauliinafit

Mä olen sellainen ihminen, että kun innostun jostain, niin sitten se on menoa. Kun mä haluan jotain, mä teen sen eteen töitä niin kauan, että saan sen. Tämän mun ominaisuuden takia en ole koskaan erityisemmin kokenut, että kisadieetitkään olisivat mitenkään mahdottomia, vaan olen ottanut ne aina kovan työn kannalta.  Mä olen välillä ehkä vähän suuruuden hullu ja on mulla joitakin niin hulluja unelmia ja ideoita, että en niitä viitsi edes tänne blogiin kirjoitella. Ne on mun omia salaisia unelmia, joiden eteen teen töitä joka ikinen päivä ja jotka motivoivat mua jatkamaan. Mun mielestä on hienoa, jos jostakin ihmisestä näkee jo kauas, että sillä on se jokin oma juttu ja se liekki, joka palaa sisällä. Musta tuntuu siltä joka ikinen päivä. Mun sisällä palaa liekki sille, mitä teen. Se palaa fitnekselle ja se palaa myös työkuvioille, joihin onkin nyt tullut uutta näkemystä viime aikoina.

Kun kaksi yhtä suuruuden hulluista ja intohimonsa eteen joka päivä työskentelevää ihmistä lyö päänsä yhteen, on lopputuloksen pakko olla jotain hienoa. Mä olen tutustunut tässä lähiaikoina erääseen tällaiseen naiseen, josta olen aistinut jo aikoja sitten sen päättäväisyyden ja periksiantamattomuuden itselleen tärkeitä asioita kohtaan. Meitä yhdistää tietysti fitness, mutta sen lisäksi myös bisnesajattelu ja yhteiset suunnitelmat projektien parissa. Tiedättekö sen tunteen, kun joidenkin ihmisten kanssa alat tuntea jo heti ensijuttelun aikana, että ihan kuin olisit tuntenut tuon ihmisen kauemminkin? Siltä musta tuntuu tämän naisen kohdalla ja me ollaankin lähdetty ystävystymisen lisäksi viemään eteenpäin yhteistä projektia.

Sanna Laitinen on 25 -vuotias yrittäjä, personal trainer ja fitnessalan konkari, jolla löytyy myös kisamenestystä IFBB:n Bikini Fitness kilpailuissa. Sannalla on Bikini Fitnekseen ihan omaa luokkaansa oleva rakenne ja sitä onkin oppinut tässä vuosien aikana näkemään samantien, keneltä se rakenne oikeasti löytyy ja Sannalla se todellakin on. Voin kertoa, että tämä nainen huokuu positiivisuutta ja sellaista draivia, mitä ei kovin monelta löydy! Heikommalla kunnolla ei todennäköisesti pysyisi edes Sannan perässä 😀 Onneksi siis olen itsekin samanlainen höyrypää, joten vauhtia ei kyllä puutu meidän jutuista. Sanna on erittäin päättäväinen ja saa jatkuvasti ideoita, jotka vain odottavat toteuttamista. Sannaa voit seurata Instagramissa ja Sannan blogia pääsee seuraamaan tästä. 

Koska me molemmat olemme intohimoisia fitnessharrastajia, meille molemmilla on kertynyt tietotaitoa ja kokemusta treenaamisesta ja me molemmat haluamme auttaa myös muita pääsemään kuntoon, niin aiomme alkaa treenaamaan säännöllisesti yhdessä ja sitä kautta jakamaan treeni -ja ruokavinkkejä myös teille lukijoilla. Luvassa on siis treenikuvia, videoita -ja ohjeita. Ja tämä ei varmasti jää vain tähän, kun kaksi näin hyvällä draivilla olevaa ihmistä pääsee kunnolla vauhtiin, joten alta pois 😀

Tänään Tampereella punomassa juonia :)
Tänään Tampereella punomassa juonia 🙂

Mähän en oo täällä blogissa tätä vielä paljastanut, mutta asiat näyttää nyt siltä, että myös minä tulen käymään ihka oikean pt -koulutuksen tulevan syksyn/talven aikana. Mä olen löytänyt mun taustalle niin upean yrityksen ja ihmisiä, jotka haluvat mahdollistaa mulle kouluttautumisen ammattiin, joka on mun jokapäiväinen intohimo. Mä nautin jo pelkästään siitä, kun voin vastata teidän lukijoiden kysymyksiin ja olla avuksi. Muutama lukija onkin jo uskaltanut lähestyä mua kysymyksillä ja kaikista kinkkisimpiin kysymyksiin aion vastata ihan kokonaisen blogipostauksen muodossa. Toki multa löytyy tietoa -ja taitoa tehdä asioita, mutta haluan silti, että mulla on taustalla oikea koulutus ja titteli, ennen kun laitan pyörät kunnolla pyörimään. Mä voin kertoa, että oon niin innoissani tulevasta syksystä ja kaikesta uudesta ja jännittävästä!

 

Ja eivät ne kaikki hyvät uutiset vielä tässä olleet. Tänään lähti nimittäin liikkeelle täysin uudet valmennuskuviot, eli minullakin on nyt oma valmentaja näiden muutamien ”vapaakuukausien” jälkeen. En vielä kerro sen suuremmin, kuka on kyseessä, mutta tämän päiväisten syväluotaavien analyysien perusteella nyt ollaan rakentamassa valmentajan sanojen mukaan ”killeri fysiikkaa” 😀 Sehän sopii mulle ja mä jo odotan täällä malttamattomana, että saan uudet treeni -ja ruokaohjelmat käsiini. Kyllä tuntuikin oudolta lähettää kuntokuvat valmentajalle ensimmäistä kertaa varmaan yli kolmeen vuoteen. Nyt tuntuu pitkästä aikaa siltä, että asioissa on kunnollinen ote ja tästä mennään ensi vuotta kohden hyvissä käsissä. Ensi syksynä olisi vaikka mitä mielenkiintoista kilpailua ihan ulkomaillakin asti. Vielä en ole lyönyt lukkoon seuraavaa kisatavoitetta, mutta jo pelkkä fiilistelykin saa niin mahtavan olon, että sinne lavalle on päästävä vuoden parin sisällä 🙂 

Mä tulin muuten liittyneeksi myös Snapchattiin tässä viikonlopun aikana ja mut löytää sieltä tutulla nimimerkillä: pauliinafit. Jos siis haluat seurata elämääni vielä vähän lähemmin, niin käypä klikkaamassa seurantanappia myös Snapchatin puolella! 🙂