Pohkeiden turvotuksesta eroon ja kisakuulumiset!

Yhteistyössä: Tmi Pauliina Pakarinen / Ellos

Voi että, miten ihanan energinen päivä on tänään ollut! Aamu alkoi tuttuun tapaan tiimin esiintymisharjoituksilla Mayorsilla. Meillä on vaativa valmentaja, joka huomauttaa pienistäkin virheistä ja todellakin hyvä niin. En kestäisi valmentajaa, joka taputtelee olalle, jos jotain oikeasti kehitettävää on.

Kuntokuvaa eilis aamulta
Kuntokuvaa eilis aamulta

Yllä on nyt tän hetkinen kunto, jota alettiin jo tänään viimeistelemään. Viimeks mulle ei tehty viimeistelyjä ollenkaan, joten on mielenkiintoista nähdä, millainen kunto tulee tällä kertaa olemaan. Huomenna aletaan tankata hiilihydraattia lauantain aamukisaa varten.

Mä olen ihmisenä sellainen, että kun jotain päätän, niin teen kaikkeni sen eteen. Mulla on tällä hetkellä motivaatio niin kohdallaan, että oon veivannut tuntikausia mun täysin uutta ja itse suunnittelemaa I-kävelyä. Korkkarit on ollu jalassa melkein päivien ympäri. Otan esiintymistä videolle ja hion sitä viimeiseen asti.

Mä olin tänään laittamassa kisatukan kuntoon Blend Beautyssä ja tässä siitä ennen ja jälkeen kuvaa.

blendbeauty-hiukset

Punainen taitettiin pois pehmeällä ruskean sävyllä, tyvi värjättiin tummemmaksi ja latvat siistittiin. Mun kesällä laittamat sinettipidennykset alkaa vedellä viimeisiään, mutta ne saa nyt vielä nämä kisat palvella. Mun pidennykset on Blong hiusta, joten niitä voi värjätä ihan normaalisti. Hiukset on edelleen hyvässä kunnossa verrattaen siihen, että ne ovat olleet mulla kohta neljä kuukautta. Kisojen jälkeen on tarkoitus vaihtaa pidennykset teippipidennyksiin, mutta siitä sitten kisojen jälkeen lisää.

Nyt on kaikki salitreenit ennen kisoja treenattu! Tänään illalla käyn vielä kävelemässä ja samoin huomenna aamulla ja illalla. Näin pidetään nestekierto liikkeellä ja aineenvaihdunta toiminnassa.

Pieni tauko kunnon aerobisista ja salista tekee hyvää, koska jalat ja varsinkin pohkeet ja sääret ovat olleet todella kovilla! Mun dieetin pelastus on ollut kompressiosukat, joita käytän nykyään öisin ja myös päivisin. Mulla kertyy helposti nestettä pohkeisiin päivän aikana ja niitä alkaa pakottaa inhottavasti. On varmasti aika monen muunkin naisen ongelma! Oon päässyt pohkeiden turvotuksesta eroon kompressiosukkien avulla. Nykyään  nestekierto toimii ja ei ole enää kipuja, eikä nestepöhöä. Saan jalkatreeneistäkin enemmän irti terveillä säärillä!

Dieetin pelastus!
Dieetin pelastus!

Voin sanoa, että kompressiosukat on oikeasti pelastaneet mun jalat 😀

Moni onkin jo lähtenyt mukaan pepun kasvatus ja kiinteytys projektiin ja tilanneet multa pepputreeni ohjelma vol.2, joka on entistä parempi ja tehokkaampi. Treeniohjelmassa on 4 treenipäivää, joilla saa lisää kokoa, muotoa ja kiinteyttä peppuun. Ohjelma on nyt tarjouksessa lokakuun loppuun asti 24,90€, joten kannattaa hyödyntää tarjous, kun se on vielä voimassa. Ohjelman saat laittamalla mulle sähköpostia: [email protected]