Mä oon ihan finaalissa

Nyt se sitten vihdoin koitti, nimittäin mun loma, vaikka ei se oikeastaan vielä siltä tunnu. Olen ollut töissä, saanut koko kämpän puunattua, pessyt kaksi koneellista pyykkiä, katsonut matkavaatteita valmiiksi ja viimeistellyt viimeisiä työjuttuja. Haluan saada kaikki pakolliset asiat hoidettua, jotta voin rentoutua ja fiilistellä tulevaa matkaa.

Kesäkuntoon -kampanja on laitettu hyllylle helmikuun paluuseen asti ja tilauksia otan vastaan seuraavan kerran silloin. Mun tavoitteena on viettää loma, jolla olen oikeasti pois töiden äärestä. Sellaisessa tilanteessa en ole ollut kahteen vuoteen ja tuleva loma tulee todellakin olemaan paikoillaan. Aion nauttia siitä niin paljon, kun vain pystyn. 

Keskiviikkoiltana tosiaan starttaa kone kohti Krabia, jossa vietämme kokonaiset kaksi viikkoa. On vaikea sanoa, että mitä odotan Krabissa eniten, koska siellä tuntuu olevan niin paljon kaikkea ihanaa tekemistä. En ole koskaan ollut Aasiassa, joten matka tulee olemaan siltäkin kannalta täysin uusi kokemus. Niin jännittävää päästä kokemaan uuden maanosan ominaiset jutut!

Snorklausta on ihan pakko kokeilla!
Snorklausta on ihan pakko kokeilla!

Olen tässä viimeisten viikkojen aikana ihastellut melkein päivittäin kuvia Krabista ja odotan todella paljon kaunista luontoa ja kirkasta merivettä. Ja tietysti aurinkoa ja lämpöä <3

Mulla on tietyllä tapaa tällä hetkellä pieni inspiraation puute. Huomaan, että olen ihan yli väsynyt ja en pysty tällä hetkellä ajattelemaan mitään muuta, kun irtiottoa tästä Suomen arjesta. Tiedän, että mulla olisi vaikka mitä uusia juttuja teille lukijoille liittyen treeniin ja kaikkeen muuhunkin, mutta tällä hetkellä en pysty jäsentelemään niitä tällä hetkellä järkeviksi lauseiksi.

Olen varma, että pieni maiseman vaihdos saa inspiraation palaamaan myös kirjoittamiseen. Olen luvannut itselleni, että tämä vuosi on erilainen ja pidän työn ja levon tasapainossa. On ihan kauheaa olla tässä tilanteessa, että pää lyö aivan tyhjää, koska olen painanut tukka putkella menemään jo niin kauan miettimättä asioiden tasapainoa. Onneksi tajusin sen ennen kuin on liian myöhäistä.